Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Vannak olyan helyzetek, amikor komolynak kellene maradni, mégis elfogja az embert a röhögés, - ez leginkább híradós körökben ismert pszichikai jelenség.
Létrehoztam ezt a fórumtémát, mert időnként feltűnnek az interneten olyan videók vagy híradós bakik, amelyek - ha nem is lehet belőlük túl sokat érteni -, mégis megnevettetik az embert. Habár ez a honlap döntően komolyabb témáknak, irodalmi és művészeti alkotásoknak ad helyet, úgy gondolom, nem árt, ha van egy ilyen laza beszélgetés is, amelyből száműzve van minden komolyság. :-)

Ha valaki meg akar osztani egy ilyen videót, akkor előbb töltse fel az "erdelyimagyarok.com" videói közé, majd a videó linkjét tegye be ide, egy rövidke magyarázat kíséretében. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy egyáltalán nem viccesek az olyan videók, amelyben látszik hogy valaki fájdalmasan megsérül, - lehetőleg ezeket kerüljük.

Megtekintések: 125

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Ez a videó a napokban jelent meg, a svájci pénzügyminiszter a szárított marhahús behozatalával kapcsolatos törvény kihirdetése közben nevetőgörcsöt kap a bonyolult szakkifejezésektől.

http://www.erdelyimagyarok.com/video/a-svajci-penzuegyminiszter
És ilyen az, amikor hírolvasás közben a híradós csaj hahotázva folyton azt mondogatja, hogy nem tud mit kezdeni ezzel a nevetőgörccsel.

http://www.erdelyimagyarok.com/video/daily-buzz-hiradosa
Na, akkor jöjjön egy másik klasszikus. Maxi Biewer, a német RTL időjósa valami ilyesmivel kezdte a mondókáját: "Jó reggelt, közeledik az ŐSZ, - lassan de biztosan.". Németül az ősz HERBST-et jelent, mire a rendező poénból első képként, rögtön bevágta műsorvezető kollegáját, Christopher HERBST-et.
Ezt a meglepetést nem sikerült hosszú percekig feldolgoznia a bájos időjósnak... :-)

http://www.erdelyimagyarok.com/video/megleptek-a-nemet-rtl-idojosat
Kolosszális! Úgy kell neki!
Mit szólnék???Nagyon tetszett ahogy megkapta!:))
Nagyon jó ötletnek tartom!Jól jön ide egy kis vidámság!

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek