Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Manapság , fiam , a Kultúra az egy olyan átok amit tudni kell viselni és elviselni !

Megtekintések: 640

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Tata mondotta volt, fiam, hogy a család feje a férfi de a nyaka az a nö, és arra fordítja a fejet amerre akarja .
Papó mondta,fiam ,a Család mindennek az alapja és az örök érték.
Szolgabiró Bapóm két világháborút végigharcolt, szibériai fogságból hazakerült, bölcs és erős volt 86 éves koráig. Szeretnék én is két világháborút túlélni, minden fegyverével, atomfegyverével!. Számunkra Győzteset! Ü. Juhos-Kiss János
Máig sem értem mi az értelme az "Intelmek"-be írt beírásának . Hogy ön mit szeretne az magánügy, és én remélem hogy nem lessz harmadik világháború, akár gyöztes, akár nem, söt negyedik és ötödik sem lessz ! S ha mégis , a negyediket már csak bunkóval fogják vívni szörös utódaink !
Ez úgy igaz!
Remelem ez nem Sarah Palin nyaka
" Mert a zsidó népnek van egy komoly, szent parancsa. Egy megfellebezhetetlen. Egy örökérvényü. Amibe minden generáció belekapaszkodhat, még a legnagyobb ínségek, legnagyobb sívárságok idején is.
Ìgy szól a parancs: MONDD EL FIAIDNAK ! " (Bayer Zsolt) . Èn bayerül olvasom a politikát ...

A zsidó vallásnak, nemcsak Torája van! Van Talmudja  is! Az pedig nem annyira hitilgő rájuk nézve! Nem tudom miért kezeljük tabuként a Talmudot. Régebben többet írtak róla!

Talán, mert az a parancs, hogy aki azt a gojoknak kiadni, s azok közül azt valaki terjeszteni meri, meg kell ölni. Meg mi megpróbáljuk mindennek a jó oldalát nézni, hátha többre megyünk vele.

 

Èn, fiam, sohasem ceau-holtam de még ma is harapok , ha kell ...

De azért veszett kutya nem vagy. Csaholni, csaholni ma igen fontos dolog, Sajnos , ma már csaholni sem mernek! Ceusescu  idején ha csaholtál , még a hívatasságik is 

Tudd, fiam, hogy állni kell a sarat. Azért született ez a mondás, mert nekünk többnyire a sár jutott. Könnyű egy vörös szönyegen előre menni, amelyet a lába elé terítenek valakinek, de gyötrelmes és emberpróbáló a göröngyös út. Vagyunk és legyünk, akinek születtünk: magyarok. Ne feledd a szót, a csárdást, a dalainkat, meg hogy csak egyenes derékkal érdemes. Legyen mindig egy pohár vized, egy szelet kenyered, egy fekhelyed a tieidnek, néped kultúráját szíved bölcsőjében rengesd, s drága kincsként add át fiaidnak, hogy egykoron ők is átörökítsék utódaiknak.

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek