Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Rendezvény részletei

Ferenczné Gabriella

Idő: Szeptember 21, 2011 - Szeptember 30, 2011
Helye: Verespatak
Város/település: Verespatak
Rendezvény típusa tábor
Szervezte: Nagy Nóra
Utolsó aktivitás: Szept 21, 2011

Outlook-ra vagy iCal (.ics)-re exportálás

Rendezvény leírása

"A helyzet a faluban egyre rosszabb, a vállalat egyre közelebb áll az engedélyek megszerzéséhez, miközben Verespatak az arany és az emberi értékek harcának szimbóluma lett. Ezen a helyen tartja a nemzetközi "Vissza a földekre!" mozgalom az idei táborát. Ezzel is felhívva a figyelmet a verespataki problémára. Támogatva a Verespatak megmentéséért küzdőket. Többszáz fiatalt várnak ide szerte Európából. Ha együtt érzel ezzel az üggyel, gyere Te is! 
Részletek:
A tábornak nincs díja, adomány jellegű költsége van. Az étkezést tábori konyhán önkéntességből oldják meg. Sátortábor 1000 m magasan, éjszaka hideg lesz, erre készüljetek fel! Cserébe Európa egyik legszebb táját fogjuk látni, amit aztán lehet már senki más sem láthat! Vagy lehet hogy részesei lehetünk a megmentésének!
Aki jönni szeretne, regisztráljon a honlapon. http://www.reclaimthefields.org/ 
Ha valaki utazással, sátrazással kapcsoltban segítséget, vagy társakat keres, az írjon nekem (nagynora@vipmail.hu) segítek megszervezni. Ha valaki csak a hétvégére tud lemenni (szept 23-25) az is teljesen jó. 

Ha...
Ha tudsz valakit, aki szerinted vevő lenne erre, kérlek hívd el őt is, vagy küld el neki ezt a levelet. Ha nem tudsz jönni, de segítenél, akkor kérlek a fennmaradó pár napban híreszteld, küld tovább ezt a meghívót, annak aki érdemes rá. Oszd meg ezt a linket: http://www.reclaimthefields.org/
Ha jobban érdekel a téma, akkor nézd meg Kocsis Tibor: Új Eldorádó című filmjét. (Illetve majd decembertől keresheted a film második részét 300 tonna arany néven.)
Ha van a sajtónál, médiánál ismerősöd, szólj neki erről. Had kapjon minél nagyobb nyilvánosságot ez a téma, ez a tábor és ez a film."

Üzenőfal

Szólj hozzá !

Küldjön visszajelzést (R.S.V.P.), hogy Ferenczné Gabriella eseményhez hozzászólhasson!

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Ott leszek (1)

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2021   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek