Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Információ

Segély Erdélyben

Baráti társaság, legfőbb célkitűzése, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak. Egyesek kérnek, mások tudnak segítséget nyújtani, erre jó ez a közvetítő csoport. Valakinek a gyereke kinőtte a ruháit vagy éppen a baba kocsit, másnak égető szüksége lenne rá, vagy utazni szeretne és valaki éppen Kolozsvárra utazik és még van egy hely másnak a részére, vagyis kölcsönös segítségnyújtás. Semminemű pénzt nem ajánlunk fel, nem fogadunk el, csak közvetítünk, hogy segíthessünk. Sertegeteseket es politikai vitakat azonnal toroljuk.

Tagok: 6
Utolsó aktivitás: Okt 28, 2013

Mi a celunk??

Segiteni erdelyi magyaroknak azaltal, hogy biztositjuk ezt az oldalt, ingyen feliratkozast a csoportba es megosztani keresunket illetve hogy miben tudunk segiteni. Semmi sem annyira jelentektelen, hogy ebben a csoportban ne lenne helye.

 A csopport szervezok szegeny emberek, tehat ne kerjetek penzt mert azt nem tudunk kuldeni. Teljesen onkentes csoport, nem vallalunk olyat amit nem tudunk teljesiteni, tehat ne kuldjetek listat a kivansagokrol, sajnos nem all modunkban teljesiteni.

A csoport jo szelleme erdekeben kerek mindenkit, hogy a politikai vitakat keruljetek es egymas sertegeteset, ragalmazasat nem engedelyezzuk, ez azonnali kizarast von maga utan.

Reklam celokra vannak mas csoportok/forumok, tehat mellozzuk az ilyenfajta felirasokat. Ha valaki reklamozni fog, nyomban toroljuk.

A csoport tagok sajat nevuk alatt jelentkezzenek be, alnevvel kernem senki ne jelentkezzen.

Minden kedves csoport tarsat szeretettel koszontok es megkoszonom a segitseget amit nyujtani tudtok es a melle allast ehhez a nemes gondolathoz.

 

 

Beszélgető fórum

Ennek a személynek nincsenek még beszélgetései.

Üzenőfal

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Segély Erdélyben –nak.

Hozzászólt Lugosi Marta Április 29, 2013, 4:08pm

Ez a csoport a face en is megtalalhato, cim: https://www.facebook.com/groups/142289449283851/?notif_t=group_r2j. Kerlek iratkozzatok fel minel tobben, hogy kolcsonosen tudjuk egymast segiteni. Szeretettel: Lugosi Marta

 
 
 

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2023   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek