Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Minden összejövetel nélkülözhetetlen részvevői .

Értékelés:
  • Jelenleg 0/5 csillag.

Megtekintések: 109

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Nagy Antal Március 2, 2012, 7:20pm

Szia Irénke itt is ! "Szörnyű hogy havaz sosem lesz tavasz "  mondta évekkel ezelőtt egy juhos gazda aki elszámolta magát az állatok takarmányozásában és nem volt mit feletetni velük. Gondolom csak átszökik a csizma felől egy melegebb áramlat. Adig is didergünk és semmit sem lehet dolgozni a kertben. Kellemes hétvéget kivánok sok baráti puszival s öleléssel, Anti baci !

Hozzászólt BG Irén Március 2, 2012, 12:20pm

Kedves Nagydoki ujra jelentkezem, mar hianyzott nagyon! Tehat jo reggelt es palinkas jo kedvet kivanok egesz napra! itt semmi uj nem tortent a nap alatt mindennap eljarunk "keresni" azaz munkat keresni. A fiam mindinkabb hangoztatja hogy "penzt" szeretne inkabb keresni dehat nem megy az olyan konnyen.Turelem es vasideg a szlogen. Igenis kezdett kimelegedni erre a het vegere 20 fokot mondanak, itt is rengeteg a grippes es a nahàt-hàs. Nekem is egesz telen torok "égésem es reszelésem" volt-van gondolom a jovo télig csak elmulik...Itt mar viragzik a mimoza, gyonyoru sarga furtokben jelzi a tavasz kezdetet. Ma reggel megneztem egy videofelvételt hogyan fedezték fel a székelyek Amerikat. Elèg beirni a youtube-ba "Felfedeztuk Amerikat" es mindjart egy szimpatikus székely bacsi elmagyarazza a tortenetet érthetoen. Jot szorakoztam rajta, ha van kedve es ideje kedves Batyusnak megéri megnézni. Apropo latom hogy az "oldalunkon" szobak nyiltak, jelenleg egy közös szoba van nyitva hàrman ucsororgnek benne....azon vaccillàlok bekopogjak vagy sem.....félek huzat kerekedik. Meggyogyult a sok grippés beteg? Mi ujsag mostanaban arrafele? Kellemes, langyos tavaszi hetveget kivanok sok barati szeretettel Irenke, baci es puszi

Hozzászólt Nagy Antal Február 22, 2012, 9:59pm

Szép estét Irénke ! Köszönom a tippet, nem ismertem . Itt erőlködik a tavasz, de a sok hó miatt a Napnak nincs ereje ,csak foga. Ha védtelenül kimész az utcára megharap. Továbbra is sok a grippés beteg. Szoritok a fiad munkába kerülésért. Még nem tudják a munkaadók mire képes. Kivánom, hogy mielőbb bizonyitani tudjon .Sok szerencsét a Job-hoz. Baráti puszik a legjobb anyának, Anti baci !

Hozzászólt BG Irén Február 22, 2012, 7:12pm

Szep jo estet kivanva ugrok be par szora. Koszonjuk a jo kivansagot rank is fer. Mar ket hete mindennap szisztematikusan koptatjuk az aszfaltot meg a ciponket munka kereses vegett. Ma is ugy eljartuk magunkat, hogy meg ebedelni sem volt kedvunk...az eredmeny valoszinuleg ezutan fog "elokerulni". A youtube-on megneztem a Csikszentgyörgyi amator szineszeket, nagyon szellemesek, viccesek. Estenkent a fiammal ugyancsak a youtube-on megneztuk "a szomszed neni produkcios iroda" nevezetu kabare eloadasokat, ket szekely sracc adja elo. Fulladtunk meg a kacagastol...Lehet tisztelt Batyus hallott mar roluk. Egyeb ujdonsaggal nem rendelkezem, drukkolok a fiamnak hogy talana minel hamarabb munkat. Remelem Nagydoki meg jobb formakban gyogyitgatja a raszorulokat es futyul a politikara! mi is futyulunk! egyelore bucsuzom sok barati olelessel, baci  Irenke

Hozzászólt Nagy Antal Február 16, 2012, 8:37pm

Szia Irénke-hugica ! Mindig nagyon örvendek ha irsz magadról. Gondolom sok dolgod van,de ez az élet. Itt hetek óta kemény tél van, de a nehezze vagy túlmegy rajtunk, vagy nem ér ide. A multkor a Buzó-tól lefele temetett el mindent a hó, most meg Szatmárt s Kolozsvárt "szerencsélteti"  Tegnap és ma egyre hullott itt is, de nem vészes. Jól vagyok, zavartalanul végzem munkám, sok a Grippés, és már egy kicsi láztól megijednek az emberek. Az uj kormány csak olyan mint a Rubik kocka. Egyet forditottak rajta. Az RMDSZ is ott posztol még a régi garniturával. Náluk okosabb nincs is . Nem akarnak felkellni a húsos fazék mellől .  Nekem is a minap akkora balasetem volt, hogy Na ! Meg akartak kinálni egy pohár pálinkával és nem vettem észre ! ( vicc)

Most kivánok nektek sok szerencsét egy zsiros állásra , jó egyetértést és a mamának kitartást. Ha időd van nézdd meg a szekelygobek cimű weboldalt . Csikszentgyörgyi amatőr szinészek a netten. Szia, sok baráti üdv, és baci, Anti bácsi ! ( Még irjj, ha teheted)

Hozzászólt BG Irén Február 16, 2012, 6:37pm

Buona sera Nagydoki reg nem jelentkeztem elvagyunk vesztodve a nagyvarosi zurzavarban. Amiota megnott a csaladunk kevesebb idom maradt a nettezesre. Naponta kinyargalunk munkat keresni. A lany ugy nez ki talàlt munkat, maradt a keresgeles a fiam reszere. Nem konnyu itt sem, mert a krizis szelei hozzank is elertek. Ez van. Maskepp minden rendben es varjuk a tavaszt. Hallom otthon nagy havazasok voltak es vannak, egyes helyeken meg harom meteres ho is van. Hallom uj kormany is letesult, remeljuk tudnak varazsolni... Abban remenykedem ha a fiam munkat talal, hogy en is keresek valami elfoglaltsagot magamnak ugyanis az a par oras heti munkam ahova bedolgoztam, megszunt. Majd elvalik. Van e ho arrafele? ma nagyon szep ido van szerencsere, sutott a nap es tavaszi szello fujt. Nem is banom mert a nedves idotol igen nyavalyogtak a csontjaim. Minden jot kivanva bucsuzom de elobb kuldok par zsak zsenge meleget enyhulesul. Puszi es udvozlet, Irenke

Hozzászólt BG Irén Október 6, 2010, 8:24pm
Belle! Szint adnak az osszejovetelnek ! szepek, szimpatikusak! Irenke

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2022   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek