Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Ezen a napon ( szeptember 19) visszatérnek a juhok a havasi legelőkről.A háttérben a Bucsecs hegység ormai .

Értékelés:
  • Jelenleg 0/5 csillag.

Megtekintések: 139

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Nagy Antal Augusztus 30, 2012, 8:25am

Tanto bene Irene ! Jól vagyok .Itt is lehült az idő és dérveszély fenyeget.Akkor pedig lőttek a paszulynak az uborkának s a paradicsomnak. Ma reggel csupa két fok volt Bodzafordulón( innen vagy negyven km) . Azt jelzik, hogy hozzánk ér még egy melegfront amely csak a csizma alját s a kárpátmedencét érinti. Az elektronikus recept bedöglött s ebben a periódusban ismét csak kézzel firkáltam a recepteket. Vasárnap megint csobánfesztivál lesz Újtohánban ( Brassó s Törcsvár között) . Nagy autóbusszal megyünk, mert a kicsi elromlott . Mára nincs iratkozva senki és akár a Holdat is megnézem. Szegény Neil Armstrong már nem láthatja többé . Arrivederci, Antonio baci, baci... !

Hozzászólt BG Irén Augusztus 29, 2012, 11:19pm

Szép jó estét kedves Antonio bátyám már erősen hiányzott az íras így feltekertem az ingújjamat és tollat ragadtam akarom mondani gépelni kezdtem. Jó hogy kinőtt az köröm, érzékeny lehetett a nélkül. Az idő miatt ma nem panaszkodom végre megkönnyebültünk. Bevallom az utolsó meleg napokon szörnyü rosszul éreztem magam, teljesen erő nelkül maradtam. Mindegy elmult. Most friss vagyok, mint a tavaszi saláta. Talán holnaptól az eső is elered. Melyik nap este a Holdat neztük távcsövön keresztül. Gyönyörű volt a párom le is tudta fényképezni a telefonjával. Pénteken lenne telihold, de nem tudom, ha látni fogjuk, mert esőt jeleznek. Feltettem az oldalra, ha akad ideje megis nézheti. Milyen szél fúj arrafelé?működik a receptírás? szerencsére még mindég boldog vagyok es hasonló boldogságot kivanok kedves Bátyusnak is valamint tanti tanti bacit küldök a Nagy Göncöllel. Irénke

Hozzászólt Nagy Antal Október 8, 2010, 8:16pm
Bizony vannak ma is Miorica baladák ! Szia ! Tonio !
Hozzászólt BG Irén Október 8, 2010, 6:12pm
A teringettet ! csunya ugy ! Irenke
Hozzászólt Nagy Antal Október 7, 2010, 6:39pm
Az ünnepség után valamelyik részeg csobán agyonverte megbizóját a Bran kastély szomszédságában, talán itt is volt s azért rugott be. Anti !
Hozzászólt BG Irén Október 6, 2010, 8:30pm
Milyen aranyos ez a kep! gyerekkoromban a szuleim vettek egy baranyt nekem es egyet ocsemnek. Sokat jatszottunk veluk, nagy udvar volt egyutt szokdecseltunk. Csodalatos volt! Irenke

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2022   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek