Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Gálos Éva
 • Westbury
 • Egyesült Királyság
Megosztás a Facebook-on
Mehet
 • saját írások
 • beszélgetéseim
 • rendezvények
 • csoportok
 • képek
 • albumaim
 • videók

Gálos Éva barátai

 • Kovács Fogarassy Olga
 • Ferenczné Gabriella
 

Gálos Éva lapja

Üzenőfal (6 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Idő: 10:51pm; dátum: December 9, 2011; Meresz Miklos írta...

Kedves Eva! Nagyon koszonom magam es csaladom neveben az unnepi jokivansagokat, es Onoknek is bekes Karacsonyt es nagyon boldog uj evet kivanunk. Miklos

(Az amerikai Nepszavat sose lattam, en az otthonit olvasgatom.)

Idő: 5:05pm; dátum: December 9, 2011; Meresz Miklos írta...

Kedves Eva, koszonom hozzaszolasat. Az ekezetek ugye valoban nem lehetoseg, csupan kenyelmesseg kerdese. Nekem meg kulon magyar "keyboardom" is van, melyre hivatalos levelezeskor valtok at. Java munkam az angol klaviaturaval vegzem, es mivel a barataim igy is megertik, amit irok, kenyelmessegbol ennel maradok meg akkor is, ha magyarul irok.

A datumokat illetoen igaza van, ezeket en is ismerem. Viszont a politika folyondarja tulmutat a kozvetlen datumokon, de ebbe ilyen keretek kozt nehez volna belefolyni, es az elozmenyek/kovetkezmenyek kutatasat nem hiszem, hogy mi a jelenkorban hitelesen el tudjuk vegezni.

A teny, hogy mikor az O***** kormany 2004-ben elszamitotta magat, es meglepetesszeruen elvesztette a valasztasokat, a kormanyvaltasig tarto idejet arra hasznalta fel, hogy egy rakas idozitett bombat helyezzen el, es egy sor koltsegre kotelezte a majdani adminisztraciot. Sajnos a dilettans M****/Sz*** ezt nemhogy kivedeni nem tudta, de tovabb sulyosbitotta a lejton mar korabban elindult orszag helyzetet. De ez es a kapcsolodo tenyek mind messze vezetnek, es ez a forum igazan nem elegendo a feltarasukra. A lenyeg egy marad. Ugyan a multat elemezni kell a hibak elkerulese celjabol, de a fo igyekezet az egyseg megteremtese kellene legyen a vegeterhetetlen felelossegrevonasok helyett. Udvozlettel, Miklos

Mándoki Ilona 11:27am on Október 23, 2011 időpontban ajándékot adott Gálos Éva számára...
Ajándék
Kedves Éva! Azért küldtem ajándékot, mert látom az arcodon, sok szeretet van benned. Úgy érzem valahol testvérek vagyunk. Isten áldjon , légy jó továbbra is!!!
Mándoki Ilona 10:53pm on Október 22, 2011 időpontban ajándékot adott Gálos Éva számára...
Idő: 9:59pm; dátum: Június 20, 2011; Körtesi Sándor Gábor írta...

Kedves Ismeretlen,

Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel nyújtható segítséget. A román posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola - Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsánna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért. Anyagi körülménye pedig eléggé szomorú, az édesanyja neveli egyedül. Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél!) az ő címére 2011 szeptember 9.-ig. A név és cím, amely a képeslapon kell szerepeljen:


Boni Zsuzsánna

str.22 Decembrie 1989  nr.24  ap.2

540124 – Târgu Mureș

ROMANIA

 

Megkérjük, amennyiben lehetősége van, továbbítsa barátainak, ismerőseinek is ezt a segítési lehetőséget. Természetesen nem tudjuk senkinek sem visszatéríteni a képeslapokra fordított kis pénzösszeget, de hisszük, hogy visszatérül Önöknek ez a segítség más úton. Ha pedig Zsuzsi nyer, akkor legyen az ő öröme az Önök jutalma.

Ha bármivel kapcsolatosan kérdése van, írjon a zsuzsipost@gmail.com címre és válaszolni fogunk.

Tisztelettel és köszönettel,

a marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola tanári közössége nevében

Körtesi Sándor – tanár

Kovács Fogarassy Olga 4:17pm on Február 18, 2010 időpontban ajándékot adott Gálos Éva számára...
 
 
 

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2021   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek