Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Orosz Miklós
 • Férfi
 • Pribor
 • Cseh Köztársaság
Megosztás a Facebook-on
Megosztás a Facebook-on MySpace

Orosz Miklós barátai

 • Szegő András
 • gyuge erzsebet
 • Horváth Ferencné
 • Martin Imre
 • Viola László
 • Nagy Magdolna
 • Király István
 • erdelyimagyarok.com
 

Isten hozta, Orosz Miklós!

Orosz Miklós képei

 • Adj hozzá képeket
 • Az összes megtekintése

Üzenőfal (11 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Idő: 10:43pm; dátum: Augusztus 21, 2014; Czirjék Lajos írta...

Kedves Miklós! Ismerek egy Nagy Erzsébet hölgyet, aki jelenleg közel lehet a 60-ik éltévéhez. Nem él Madarason, így rég nem láttam és nem tudok róla híreket. Utána érdeklődök és ha gondolja, hogy róla van szó , megtudakolom a jelenlegi elérhetőségeit.

Idő: 9:43pm; dátum: Június 20, 2011; Körtesi Sándor Gábor írta...

Kedves Miklós,

Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel nyújtható segítséget. A román posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola - Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsánna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért. Anyagi körülménye pedig eléggé szomorú, az édesanyja neveli egyedül. Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél!) az ő címére 2011 szeptember 9.-ig. A név és cím, amely a képeslapon kell szerepeljen:


Boni Zsuzsánna

str.22 Decembrie 1989  nr.24  ap.2

540124 – Târgu Mureș

ROMANIA

 

Megkérjük, amennyiben lehetősége van, továbbítsa barátainak, ismerőseinek is ezt a segítési lehetőséget. Természetesen nem tudjuk senkinek sem visszatéríteni a képeslapokra fordított kis pénzösszeget, de hisszük, hogy visszatérül Önöknek ez a segítség más úton. Ha pedig Zsuzsi nyer, akkor legyen az ő öröme az Önök jutalma.

Ha bármivel kapcsolatosan kérdése van, írjon a zsuzsipost@gmail.com címre és válaszolni fogunk.

Tisztelettel és köszönettel,

a marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola tanári közössége nevében

Körtesi Sándor – tanár

Idő: 10:03pm; dátum: Május 10, 2011; Gáll Ábel írta...

Kedves Miklós !

Sajnos nincs ismerősöm arra  , de ha úgy  adódna , hogy megtudok valamit ... jelentkezni fogok !

Nagy Magdolna 10:13am on Február 14, 2011 időpontban ajándékot adott Orosz Miklós számára...
Ajándék
Boldog születésnapot kívánok! Barátsággal Magdi
Idő: 1:03pm; dátum: December 19, 2010; Bálint Zsigmond írta...

      Amint írtam nem vagyok mezőmadarasi, de ha segíthetek valamiben nagyon szívesen vállalom a közvetítő szerepét. Kellemes Karácsonyt és Boldog Újesztendőt. Bálint Zsigmond

Idő: 10:15pm; dátum: December 10, 2010; Bálint Zsigmond írta...

Tisztelt Orosz úr, Marosvásárhelyen születtem, jelenleg is itt lakom. Többször jártam Mezőmadarason az évente rendezendő alkotótáborok alkalmával. Fényképeztem a falut, az emberek mindennapjait. Így lett sok ismerösöm a faluban. Üdvözli Bálint Zsiga 

Idő: 3:28pm; dátum: Május 25, 2010; gyuge erzsebet írta...
Kedves Miklos azt kell,hogy irjam sajnos nem voltunk Csiksomlyon ! Temesvartol 6km-re Erdely delnyugati sarkabol szarmazom ! Erdely Kozepebe meg nem voltam soha ! Dicsekedni csak avval tudok ,hogy teljes mertekbe kovettem a Duna tv altal kozvetitett egyenes adast Csiksomlyorol !Teljes osszefogast lattam terulettol es vallastol fuggetlenul!!! A hit es felebarati szeretet mindent mast ott abba az idoben eltorolt !Jo volt latni,hogy nem mutogat senki a masikra mindenki elmelyult keresven Istent es felebaratot egyarant ! Kez a kezben egyakaraton egymast szeretve haladtak elore a cel fele ez esetben Bojte Csaba miseje!!! Aki arra hiv bennunket,hogy merjunk hinni es merjunk szeretni megerosodni az Ur ereje altal es ujra kezdeni!!! Egyszeru de nagyszeru beszede szivbol-szivhez szolo felemelo lelek apoloe .Mondhatom az Ur tisztara mosta az ott jelen levoket mert olyan zapor jott egybol de megalltak a helyuket senki meg nem mozdult amig Csaba atya nem engedte utjara a hiveket !!! Mindenki immar konnyu lelekkel oromtelve indult haza elgondolkodvan ,hogy ugyan miert nem jott ide eddig mert itt jo es szep!!!Ujja szuletik az ember ! Uj eszmek szuletnek a szeretet jegyeben! Mondhatom ez tortent velunk is aprilis29 es majus 6kozott az igazi kereszt uton Izraelba ! Ez hasonloan lelek felemelo volt pozitiv toltettel tertunk haza szep eszmekkel es arado szeretettel a sziveinkbe! A zsido nep is a semmibol emelkedett ki Isten segedelmevel,erejevel ma mar nagyon szep hazajuk van !!!
Idő: 1:00pm; dátum: Május 19, 2010; Orosz Katalin írta...
Kedves Miklós!
Nagyon szép napot kívánok!
:) Kata
Idő: 11:03am; dátum: Május 13, 2010; gyuge erzsebet írta...
Kedves Miklos eloszor is en kerek bocsanatot amiert nem folytattam az megkezdet beszelgetest ! A magyarsagommal nincs hiba azt valalom meg ha hataron kivul is vagyunk a ferjemmel egyutt !!! Zarandok uton voltunk egy Magyarorszag-i csoportal ! Ezert volt a kieses! Ha ugy kivanod ,hogy testveri kapcsolat legyen innen a hataron kivul rekettekkkel legyen mi Erzsi es Jozsival benne vagyunk !Kerdeseidre is valaszolunk szivesen !!! Rad eroszakolni nem szeretnek semmit csak eppen baratsagos testveri kapcsolatot ! Tisztelettel Erzsi es Jozsi
Idő: 8:09pm; dátum: Május 8, 2010; Horváth Ferencné írta...
Szerintem is. Bár még most ismerkedek az oldallal.
 
 
 

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2023   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek