Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Rendezvény részletei

COTTON CLUB SINGERS

Idő: Január 9, 2010 kezdődik: 7:30pm tart: 11pm
Helye: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Rendezvény típusa koncert
Utolsó aktivitás: Jan 4, 2010

Outlook-ra vagy iCal (.ics)-re exportálás

Rendezvény leírása

Végleg búcsúzik a Cotton Club Singers. Az együttes több egykori énekese 2010. január 9-én egy közös koncert erejéig még színpadra áll a Papp László Budapest Sportarénában.

Az est címe találóan: „Záróakkord“. A búcsúprogram vázát a Sinatra-estABBA Jazz és a HofimániaNégy Gengszter is elhangzik majd a koncerten. A közönség hallhat olyan műsorszámokat is, amelyek nem a zenei anyaga alkotja, de nem maradhatnak ki az műsor ismert dalai sem. Természetesen a CCSSting dalaiból készített összeállítás, illetve László Boldizsár opera meglepetése. A két részesre tervezett előadás alatt folyamatosan cserélődnek majd a Singers különböző generációi. A vokál hangzás Big Band és szimfonikus zenekari kísérettel igazi méltó búcsút ígér. A koncert zenei vezetője a csapathoz sok szálon kötődő Malek Miklós lesz, aki az eseményen a korábbi repertoárjából valók, mint például a MÁV Szimfonikus Zenekart is vezényli majd. A Cotton Club Singers 15 éves fennállása alatt hat korszakban összesen 10 énekes fordult meg a csapatban, akik mellett többé-kevésbé állandó kísérőzenészként a hazai jazz-élet színe-java megfordult (közel 50 zenész). A csapat összesen 10 nagylemezt illetve CD-t és két DVD-t készített. A közönség több mint 3000 élő koncerten hallhatta őket. Az elmúlt három évben számos tagcserét élt meg az együttes, így korábban távozott és szólókarriert kezdett Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsi és Szűcs Gabriella is. A jelentős tagcserék, és különösen az addigi zenekarvezető, László Boldizsár januári távozása miatt indokolttá vált, hogy az őket követő új generációs csapat önálló, új arculattal, új névvel rendelkező együttest hozhasson létre. Így a Cotton Club Singers utolsó négy tagjából (Bartus Patrícia, Mezőfi Gabriella, Czutor Ignác és Fehér Gábor) megalakult a Singer Street. László Boldizsár operaénekesként folytatja pályafutását és ezzel egy időben megalapította önálló zenekarát a Boldi és a Keresztapák formációt.

Üzenőfal

Szólj hozzá !

Küldjön visszajelzést (R.S.V.P.), hogy COTTON CLUB SINGERS eseményhez hozzászólhasson!

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Ott leszek (1)

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2021   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek