Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Hirdetési alapfeltételek:

Magánhirdetések: magánszemélyként a honlapunkon max. 2 hétig lehet fenn hirdetése ingyenesen.

Vállalati hirdetések: Vállalati hirdetést gazdálkodó szervezetek adhatnak fel, amennyiben támogatják az Alapítványunkat (ennek részleteit kérjük megbeszélni az erdelyimagyarok@gmail.com címen). A honlap szerkesztősége fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy egy hirdetés vállalatinak minősül-e.

Reklám jellegű hirdetések: Csak termékeladást, bérbeadást, állást és szolgáltatásokat lehet hirdetni. Hirdetést kizárólag reklám-marketing célokra nem lehet használni, konkrét termék, állás vagy szolgáltatás felkínálása nélkül hirdetni tilos. .

Hirdetés szövege: A rövid leírásnak a hirdetett termékről vagy szolgáltatásról kell szólnia, cégnév vagy webcím nem szerepelhet benne. A hirdetés szövegében a terméket vagy szolgáltatást részletesen be kell mutatni. Minden hirdetésnek valós adatokat kell tartalmaznia. A hirdetményért kizárólag a hirdető a felelős.

Nyelv: A honlapon csak magyar nyelven lehet hirdetni.

Megtekintések: 248

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

PARAJDON családi háznak és vendégháznak egyaránt használható vendégház ELADÓ !

1. Elhelyezkedés: A ház kívül-belül  korszerűen fel  lett újítva. Parajd központjában, csendes helyen található. Családi háznak és vendégháznak egyaránt alkalmas. A háznak 70 cm-es falai vannak, nyáron hűvös, télen jól tartja a meleget. Az ingatlan füves udvarral és autó beállóval rendelkezik. A nagyobb ház beosztása: 3 szoba és 2 fürdőszoba+ 1 különálló WC, konyha, étkező, és előtér, előtte fedett terasz. A különálló kis ház ugyancsak most lett felújítva (szoba, külön fürdőszoba, kicsi konyha). Előtte fedett terasz, ahol főzési és étkezési lehetőség van. Fáskamra és ásott kút is tartozik a házhoz, konyhakert kialakítására is van lehetőség. A szobákból és a teraszról is panorámás kilátás a környező hegyekre. Közelében focipálya, katolikus és református templom, kórház, és orvosi rendelők, üzletek találhatók. A sóbánya és a sós fürdő, amelyet most újítanak fel, 5-6 perces sétával elérhető. Fedett, sós termálvizes meleg fürdő is épült a községben, így a sóbánya mellett, a jövőben fürdőhelyként is keresett lesz.  Parajd központi helyet foglal el Székelyföldön, a látványosságok könnyen elérhetők, dinamikusan fejlődő, szépülő település.
A meleg vizet villanybojlerek szolgáltatják. A szobák cserépkályhákkal fűthetők.
 55 000 euró, amely nem csak a két házat, hanem a benne levő berendezést, felszerelést is tartalmazza..Kérésre küldök még fényképeket a házról.

Érd: 20 5198453 mobilon, vagy czellerevi@gmail.com honlapon.

Mellékletek:

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek