Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Sziasztok!

Barcelonába az éttermünkbe keresünk spanyolul beszélő, vendéglátásban jártas, megbízható, kitartó és szorgalmas munkatársat. Szállás, étkezés és a szerződés biztosított, azonnali kezdéssel. Jelentkezni lehet a bekeerika73@gmail.com-ra, vagy privátban üzenet formájában a facebookra a Futballárium Barcelona kedvelői oldalra.(ez az éttermünk elérhetősége)

Várom megtisztelő jelentkezéseiteket.Tisztelettel: Beke Erika

Megtekintések: 142

Mellékletek:

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szia,

Örülök, hogy erre fogtok majd jönni.Ha bármiben szükségetek van segítségre csak szólj nyugodtan.Mi azzal foglalkozunk, hogy szállást, meccsjegyet közvetítünk a vendégeinknek.Plusz van az éttermünk ami egy ingyenesen megtekinthető múzeum is rengeteg eredeti focis ereklyével.A Camp Noutól vagyunk 200m-re! A 18-as kapun ha kijössz az pont hozzánk hoz.Az utca neve Benavent.és a 7-es szám. Van honlapunk is www.futballarium.com vagy a facen a Futballárium Barcelona ha kíváncsi vagy ránk.

Szeretnélek megkérni majd arra, hogy hozz nekünk a kedvenc helyi csapatodtól egy sálat,mert a gyűjteményünkben biztosan ritkaság számba menne,hiszen nincs még.Természetesen kifizetjük.

Köszönöm előre is. Szép 7végét.Üdv.Erika

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével adományozok


átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany[kukac]erdelyimagyarok[pont]com email címre!

© 2020   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek