Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

 Szeretném hallani màsok véleményét a csoda jelenséggel kapcsolatban ? Az én életemben  màr voltak olyan pillanatok , amikor meg voltam gyôzôdve rôla hogy csoda történt , vajon nàlatok elôfordult màr , hogy ugy éreztétek , megmagyaràzhatatlan pozitîv beavatkozàs történt ?

Megtekintések: 650

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Köszönöm sorait itt tényleg az ôrangyal mûködhetett , de a többiek levele is meggyôzô , és sokszor megindîtô .

Igaz , mostanàban sokkal többet vagyok "facebook"-on , mivel mondjuk ott van mindenki  és sok ujsàgrôl kapok hirt .

 

Ja ezt Filep Màriànak îrtam , de a többieknek is .

 

Csoda létezik!!! Az orvosok szerint 1999-ben már meg kellett volna halnom, és itt vagyok még mindig.

Felmentem a csiksomlyoi hegyre, a stációknál, és meggyógyultam. Alig szedek gyogyszert, amit ott a szent hegyen hagytam abba. Az orvosok értetlenül állnak, nem értik. De én igen!!!!

Kedves Ilona!

Babba Mária kiáradó szeretetét sokan megtapasztalták Pünkösdkor a Nyeregben. Aki a Salvatore kápolna oltára alatt-mint anya méhben- átbújik,  újjá születik. Csíksomlyón találkozunk!

Évekkel ezelőtt történt,álmomban.  Valaki megakart ölni és nem tudtam kiabálni vagy futni, lemerevedtem.

Nappal mentem az utcán és azon morfondíroztam, hogy mit tehetnék, mert elég nekem a napközbeni problémák,

ráadásul ez az éjszakai, álomprobléma. Akkor jött egy ötletem, miért nem mondok egy fohászt álmomban?

Amint eljött az éjszaka és ismétlődött az álom, mondtam egy fohászt. ...és eltünt az illető, mint aki elhuzza

a csíkot, többet nem is tért vissza. Egy lelkigyakorlaton jutott eszembe. Örülök neki Albert hogy kezdeményezted

.ezt a témát.

Köszi , ez fantasztikus , amit irsz , eddig az volt a véleményem hogy a làzàlom energiahiànybôl fakad , de ugy làtszik

 a sötét basa ott is tolakodik

Egyszer ezt tanultam édesanyámtól:Isten fedőneve:CSODA és Véletlen.

Leírok egy esetet amikor megéltem az igazi csodát:-a szombathelyi kórházban feküdtem  a haematológiai osztályon,elesetten,kopaszon,elkeseredetten,nyomoruságosan.Ez egy kicsi pár szobás osztály,egyetlen folyosóval.Egyik nap elsuhan a szobák elött egy karcsu,fekete reverendás alak,másodpercek mulva vissza és szó nélkül megállt az ágyam mellett a lábamnál.Mindenikünk közül valamiért engem választott.Bemutatkozott,ő Árpád atya,én is megmondtam a nevem és elkezdtünk beszélgetni-negyven percet társalogtunk,velem sírt velem imádkozott és ajánlott engem a szűzanyának.Ő katolikus pap én református vagyok.Egyik pillanatban hozzám lépett és megölelt,megsimogatott.Megtörtént a CSODA-lehet,hogy csak nekem és csak akkor de ott CSODA történt,úgy éreztem,hogy a tenyerébe vett,hogy felvett az ölébe.Gyermeknek és nagyon nagyon könnyünek,boldognak éreztem magam.A könnyeim az ő kezére az ő könnyei az én kezemre estek.Olyan finom,olyan valami boldogságos volt az ölelése amilyent soha nem tapasztaltam.Amikor elment ott maradt valami furcsa a szobában-velem volt a Jóisten-a CSODA.Soha többet nem félek,nem vagyok egyedül,elkezdtem bízni és hinni abban,hogy meggyógyulok mert Isten kezébe,a Szűzanya kezébe ajánlott az Atya.Könnyebbek a napjaim,jobban viselem a feladatom és mindig azt gondolom:"legyen meg a Te akaratod".Ez az én csodatörténetem.

Kedves Aurélia!

Örömmel olvastam a te történeted, és a nagy találkozásod Istennel, amióta soha nem vagy egyedül! Vannak próbák, akár nagy próbatételek is az életünkben, aminek az okát, lehet, hogy "itt" nem tudjuk meg, DE "Akik az Úrban bíznak erejük megújuk, szárnyra kelnek mint a sasok!" Nem vagyunk egyedül lelki és testi próbáinkban, hanem az "Ő örökkévaló karjai tartanak minket a mélység színe felett". Jó tudni, hogy benne vagyunk ebben a "tenyérben". Nagyon nagy dolog lehet eljutni oda, hogy elfogadom a helyzetem és kimondani rá, hogy "legyen meg a Te akaratod." Innentől kezdve könnyebbül a teher, ha már nem egyedül kell cipelnünk életünk, betegségünk terhét, mert Jézus megígérte, hogy "én veletek vagyok minden napon, a világ végezetéig".

Áldást és gyógyulást kívánok egész életre!

Szeretettel:Enikő

Zsuzsi, neked is a legjobbakat kívánom! Hinni és bízni kell abban a hatalmas Istenben, akinek semmi sem lehetetlen! Utolsó műtétem előtt az alábbi igés kártyát kaptam egy aranyos nénitől:

"Mert az ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek téged minden útadban."

                         91. Zsolt 11

Sok szeretettel:Enikő

 

 

Nagyon köszönöm szép szavaitokat , nekem az egyik élményem tàrsasàgban volt , ahol egy költô baràtom egy rövid versét , kiàltàsàt az ablak kicsapôdàsa , és egy friss szélroham szobasöprése követte , és mindenki érezte , hogy ez több mint véletlen , de körülôtte mindig elôfordultak ilyenek .

Szûz  Mària segîtségét többször kértem , és megkaptam .

Tegnap este  érkeztünk vissza Csíksomlyóról, így a csodák oldalát az imént olvastam újra. A csodák mindig azok a szokatlan jelenések/ jelenségek amit átélünk.1989 május óta majd  minden évben ellátogatok somlyói Nyeregbe, hogy találkozzak a pünkösdi Fénnyel, Babba és Abba szeretetét megtapasztaljam.  Az idei Pünkösd jelmondata az eddigi legszebb volt  számomra: "Mária által Jézushoz"

Nem a református hitem visz erre  a helyre immár 22. éve, hanem  az ősök hagyatéka, csíksomlyói nyeregben kisugárzó szeretet ereje.. Csoda az az Erő, amivel töltődöm. És ennek a védelmező  erőnek  jelenlétét még sokáig érzem.

Nem egyszeri eset, hogy szertartás közben  leszakad az ég. A hegy az  emberekkel  mégsem mozdult. Százezrek bíztak Babba Mária erejében. Nem hiába.  A csúszós agyagos hegyoldal megpróbálta, de nem bántotta a zarándokokat.  Másnap ,az ezeréves határon Gyimesbükkön , a Rákóczi vár fölötti gerincen, az Árpád- vonalon tettünk tisztelgő utat a határvédő honvédeink emlékére.  A közép-nehéz túra a leszakadó felhőkkel nagyon veszélyessé vált.  Csodaként éltem meg, hogy a viharral játszva és bőrig ázva, de sértetlenül,  vidáman érkeztünk vissza valamennyien az Indóháznál maradt óvatos társainkhoz.

Mindenki igy kéne viselkedjen , de szép volna !

 ezt Kenesi Aurélia màrcius 11-i levelére îrtam

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2023   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek