Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

 Szeretném hallani màsok véleményét a csoda jelenséggel kapcsolatban ? Az én életemben  màr voltak olyan pillanatok , amikor meg voltam gyôzôdve rôla hogy csoda történt , vajon nàlatok elôfordult màr , hogy ugy éreztétek , megmagyaràzhatatlan pozitîv beavatkozàs történt ?

Megtekintések: 665

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Valami bonyodalmas hivatalos ügy miatt bementem a városba, de nem tudtam intézkedni, mert az elmaradt gázszámla kifizetéséhez kérték a személyimet is, ami mindig nálam szokott lenni, de olyankor, amikor valóban kellene, mindig a másik táskában marad. Már azonnal azzal fenyegettek, hogy levágják a gázt. Fogtam egy taxit, hazavágtattam, de már útközben észrevettem, hogy nincs kapukulcsom. Sebaj, máskor is másztam át a magas kapun úgy,hogy kívül is fel a kilincsre, belül lefele menet is. Mérgemben azonban nagyon siettem, nehogy máshonnan elkéssem, s a belső kilincsről lecsúszott a lábam. Már láttam 'lelki szemeimmel', hogy beverem az arcomat a kilincsbe, majd hanyatt placcsanok. Ehelyett úgy éreztem, mintha visszazökkent volna az idő egy pillanatra a múltba, s mintha valaki szó szerint megfogta volna a lábamat, s biztonságosan visszahelyezte volna a kilincsre. Ma is csodálkozom, hogy mégse estem le.

Hàt ez igencsak csodagyanûs
Köszönöm  a MINDENHATONAK, segítség nélkül ismét felmentem a STÁCIÓKNÁL a CSÍKSOMLYÓI hegyre.

Erőt, erőt, még több erőt!

Az orvosi rendelőből idős beteghez hívtak. Beléptem a házba, köszöntem. A beteget a lánya ápolta és olyan gorombán szólt rá az idős édesapjára, hogy megálltam gondolkodni,  mondjak-e valamit a lánya felé?...Nem mondtam semmit. Leültem a beteg ágya szélére. Megsimogattam az arcát és megkérdeztem: - hány éves tetszik lenni? Akadozva mondta hogy kilencven-

És a könnyei  végigfolytak az arcán.

Kiléptem a kocsimhoz valamiért- s mire visszaértem, meghalt.

Az Örökkévalóság kapujánál megrendültem- és nekem is kigördültek a könnyeim.

Mert szíve van a Doktornőnek.. De nem minden orvos ilyen..

Veszprémben voltam. A katedrálisból kifelé  jövet, mondtam, hogy –Add Uram hogy jobban tudjak örülni az életnek.

Egy belső hang azt mondta: -igen?- no, akkor menj szépen oda a korláthoz,

nézz körül és kezd el sorolni hogy MOST minek örülhetsz! Oda mentem a

korláthoz (nagyon szép a kilátás), mély levegőt vettem, körülnéztem és elkezdtem sorolni…

Egy időn túl nagyon elszégyelltem magam…

Csoda, Mi a csoda, Minden olyan megmagyarázhatatlan élmény az életünk során ami csak csoda lehet...

és most itt leírom az én kis történetemet!

1986-ot írunk Csernobil..Ezt követően pajzsmirigy beteg lettem, kivizsgáltak és a TSH 200 fölött volt.Átutaltak Szegedre, ott úgy döntöttek gyógyszereznek, nem műtenek.93-ban el kezdett a szemem kidülledni a nyakam nőni.. Új vizsgálatok göböket és toxikus bazedovkór lett az eredmény. beküldtek újra a szegedi Klinikára.Kivizsgálás után a műtétet javasolták. Senkit nem ismertem sebészt úgy ajánlt az endokrin orvos. Jódozással előkészítve befeküdtem a sebészetre...Hétfői nap, reggel 8.kor én voltam az első műtött.Sajnos a műtétet követően Intenzív, kóma, íntubalás észtubalás, gégemetszés. Gépek tartottak életbe.. 8. ik nap a hozzátartozóimat beengedték. egy villanásra láttam őket, azután mindenkit ki zavartak, újraélesztés, összeomlott keringés.És ekkor a CSODA, TÚL ÉLTEM A HALÁLOMAT! Ágyszélére kerültem láttam a testemet, és mentem egy fekete csőbe be-be. Hideg volt. Két oldalt fényes szárnyas lovak repkedtek, és egyszer egy nagy csodaszép tisztást láttam férfiak, nők gyerekek , csendben teszik a dolgukat és napsugaras boldogság egyetértés.És ekkor meghallottam Apu hangját aki hívott, itt majd megpihensz.Én arra emlékszem azt mondtam nem akarok ide jönni küldetésem van még a Földön.Arra eszméltem...kiabálás Úristen nem igaz visszajött...rohangálás. Két nap múlva felébredtem, csövek mindenhol.. át a Gégészetre utókezelésre.A ruhámat rég kiadták a hozzátartozóknak, le mondtak rólam az orvosok! Utólag az endokrin orvos azt mondta egy lukas két fillért nem adott volna az életemért..Utókezelések, se hang se levegő...Torna gépi kezelések kanul... Fél év után lett hangom, levegőm, hazaengedtek Kékestetőn rehabilitáltak, minden évben bent fekszem három hetes Rehabilitáción.

95 óta Társadalmi munkát végzek betegekért, másokért egy civil szervezet vezetője vagyok, és nyolc unoka nagyija. Dolgozom, háztartást vezetek, kertet művelek, tornázom, és tanulom a betegek jogait, kinek hogyan lehet segíteni.CSODA vagyok az Orvosok szerint is! és nagy akaraterővel rendelkeztem...Én hiszem hogy akaratom az élethez nem lett volna elég egy Isteni segítő csoda nélkül. Itt vagyok, élek és segítem az embertársaimat bármilyen formában.ISTEN AKARATÁBÓL.MOST VAGYOK 21 ÉVES!Ennyi éve élesztettek újra..A Klinikán járva a kezem összekulcsolom, Sok szenvedést láttam ott.Köszönöm ha elolvastátok, hogy csoda igenis van!

Visszajöttél és csodákat teszel. Áldassék!

Köszönöm Mária.Most értem haza egy beteg nénit mosdattam meg. Csak úgy.

Kívánom ,mindenki találja meg a békéjét és emberi tenni akarását másokért.

Kívánok nagyon szép tartalmas napokat. Terike.

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek