Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Mielőtt megvásároltam az első csomag tapaszt, érdeklődtem, piackutatást folytattam és el kell mondjam, mindenhonnan csak pozitív véleményt kaptam. Ezek a termékek rengeteg mindenre jók.

A lakosság 80-85%-k van valamilyen egészségügyi problémája és ez a termék rajtuk is tud segíteni, méghozzá természetes úton, nincs szükség a sok méreganyagot tartalmazó gyógyszer bevitelére a szervezetbe.

A tapasz megoldás fájdalmakra, gyulladásokra, vércukor, vérnyomás, testsúly és egyéb problémákra! A sebek gyógyulását,- és a bőr regenerálódását gyorsítja. Erősíti az immunrendszert. Jótékony hatású a szív,- érrendszerre. Elmulasztja a fáradságot, oldja a stresszt. A szervezet méregtelenítésére és a forgók betegségeire is használható.

Ha szüksége van sürgősen erre a termékre, rögtön meg is tudja rendelni, 5 munkanap alatt kiszállítja a cég a címünkre azt!  Érdeklődni:  plusszok@gmail.com  alatt lehet.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Megtekintések: 143

Mellékletek:

Válaszoljon erre

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek