Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Üdvözlet mindenkinek!

Sziasztok!

 

Azért indítom útjára ezt a fórum témát mert azt tapasztalom,hogy manapság majd minden ember küzd valamilyen gerinc,ízületi problémával és mivel a masszázs különböző területeivel, manuálterápiával,népi csontkovácsolással és természetgyógyászattal foglalkozom szeretnék itt is virtuálisan segíteni mindenkinek aki  hasonló ízületi vagy mozgásszervi,ill. bármilyen más problémával küzd,szívesen megosztom veletek az eddigi tapasztalataimat.

Amennyiben szeretné a mozgásszervi problémáit ezen módszerekkel kezeltetni várom szeretettel!

Tisztelettel és szeretettel  mindenkinek jó egészséget kívánok!

Megtekintések: 2535

Mellékletek:

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Ha a lélek nem áradhat ki magába sűrűsödik.

Kedves Krisztina!

A fényre bármikor várakozhatunk,sőt tovább megyek a fény bennünk van hisz a fény gyermekei vagyunk csak mi fordulunk el a  fénytől,a saját kárunkra,a külvilág impulzusait vesszük és átvesszük,általuk nagyon nagy félelmeink alakulnak ki sokszor tudattalanul,mert ebbe nagyon profik és az ember elszakad a fénytől.Ez a cél,és egyenlőre sikerül is nekik de ha öntudatunkra ébrednénk végre akkor nem kellene a fényre várnunk állandóan ragyognánk! na ezt kell megtanulnunk végre.

A betegségek az emberi szervezet természetes életereje és az alacsonyabb rendű bomlási folyamatok közötti küzdelem következménye.

Ajánlom figyelmetekbe!

Török professzor piacra dobott egy bioaktív kék jód nevű szert pajzsmirigy alul működésre nagyon ajánlott,ma az emberek 80%-a ilyen jellegű és mellékhatásai problémával küzd,mivel a pajzsmirigy sok mindent szabályoz a szervezetben.Jelenleg bio boltokban szerezhető be.

tisztelt GYUla.nekem elege sok bajom van .ketszer volta mutve hatgerinc servvel ugyanis az L5-S1 csigolyak kozott volt egy 12/17 mm es egy 14/18 mmami befele volt nove es elszoritotta 8mm-el a velot.az L4-L5 kozot volt egy kisebb bal oldali serv mely aktivalodott a kov. evre..... tul hosszu magyarazkodnom.nehezen tudok gepelni

.nagyon szepen megkerem a skype-n a bazsek67 cimre csengessen meg.mely tisztelettel B.Z.Csaba

Tisztelt Körösi úr!

Örömömre szolgált, hogy rátaláltam az Ön lapjára. Sajnos én is mozgásszervi problémákkal küszködöm és itt a tavasz és dolgoznom kellene a kertben. Nyugdíjas vagyok. Építés vezető voltam és ott robbantam le annyira 2 és fél éve. hogy színte két rét görnyedve tudtam járni. Mint a (rőzseszedő nő) a képen. Most ugyan már egyenes vagyok, de olyan fájdalmaim vannak, hogy csak fájdalom csillapítóval tudok élni. Reggel, este kell szednem, ha másnap fel akarok kelni. Nem tudom tudna e segíteni. Skypen is el tud érni (hogy személyesen megbeszélhessük a betegségem) vagy én is, ha van skype neve. Kérem válaszoljon. Én Budapesten élek.

Skype címem: dobai.eva44

Tisztelettel üdvözli  Dobai Éva

Múlt és jelen a gyógyításban!

"Az egészség az ember,környezete és életmódja alkotóelemei között fennálló harmonikus egyensúlyhelyzet kifejeződése,a természet pedig a betegségek orvosa"
Hippokratész

"Vis medicatrix nature" avagy a természet gyógyító ereje! képezi az alapját az alternatív vagy kiegészítő gyógyászat eszköztárába tartozó terápiák legnagyobb részének. A természetgyógyászat más néven naturopátia az egészségmegőrző orvoslástannak egy olyan rendszere,amely abból indul ki,hogy a test veleszületett öngyógyító képességgel rendelkezik és amely az életmódunkat a természet törvényeihez igazítja hozzá. Már több mint kétezer esztendeje Hippokratész hitet tett amellett,hogy a betegek sok esetben önmagukat képesek meggyógyítani, ha követik a megfelelő gyógymódokat,ilyenformán tehát jelentős részben saját maguk felelősek az egészségi állapotukért!


Kedves Kőrösi Gyula!

Adj Isten - majd 60 éves vagyok = s 47 éve sportolok. 10 év nagypályás foci, 25 év kosárlabda, és végül vén fejjel 13 év maratoni futás. Egy arc, két váll, két térdműtét. Sajnos egy 2011-es munkahelyi munkabaleset után volt a 2. térdműtétem. Az egyik térdem medialis meniscus hátsó letört szarvát távolították el - mivel leszakadt a balesetben. Azóta nem tudok futni, ami számomra tragédia. Ugyanis nincs meg az a kikapcsolódás - amit évtizedek alatt megszoktam.

Mivel tudnék "magamon segíteni", hogy újra futhassak (ha nem is maratonokat) - mivel a mozgás számomra az ÉLET!

Előre is köszönöm.

Isten áldja.

Kacsó Márton

Kedves Márton Úr!

Csak gratulálni tudok önnek a sport előéletéhez mindenkinek hasonló életvitelt kellene folytatnia,hisz az ember erre lett ha mondhatom teremtve, nem pedig az ülő munkára, csak ugye megváltoztak a körülményeink,mindamellett sajnálattal de azt kell mondanom,hogy mivel a meniscusból letört egy darab így már azt a terhet melyet eddig viselt nem fogja bírni,helyette javaslom az úszást mivel ott vízszintesen oszlik el a terhelés, a térdre nem jut akkora és az szerintem menni fog,néha az izmoknak(teljes test) nem árt egy kis gyógymasszázs,ill. ha fájdalom van a térdében akkor a comb izmainak(feszítők,hajlítók) a lazításával lehet enyhíteni rajta,és vannak ezek a proenzi és hasonló termékek, ezeket kiegészítésként lehet szedni csak ezt hosszú távon, kb egy év alatt fejti ki a hatását.

Ha esetleg felmerül még kérdése nyugodtan tegye fel vagy keressen meg személyesen is.

További jó egészséget kívánok, Isten segítse!

Üdvözlettel: K.  Gyula

Üdvözöllek téged Gyula, és minden csontkovácsot, akinek bátorsága volt ebbe a szakmába belefogni. Ide nemcsak tudás, hanem érzék is kell. Ez a kettő együtt már a tehetség kategóriájába tartozik.

A tanácsaid, így virtuálisan is, igen hatásos módszereket tartalmaznak. Valóban a testmozgás és a testtartás nagyon fontos.

Valamikor nagy szükségem lett volna rátok a gerincfájdalmaim miatt. Akkor még nem jelentetek meg, legalábbis itt Erdélyben, és én kellett magamat meggyógyítsam egy 10 évig gyötrő spondilózisos fájdalomból.

A saját módszeremet is ideírom, hátha valaki hasznát veszi. Imával kezdtem, lefeküdve, kérve a Teremtőt, hogy adjon erőt a kezeimbe. A tenyeremet a mellkasomra - timuszra - helyeztem és elképzeltem, hogy gyógyító fénnyel besugározza a hátcsigolyáimat. Tettem ezt mindennap esténként. Lassan csitult a fájdalom, egy félév után szünt meg teljesen.

Egy másik és újabb dologról is írok. Egy csontkováccsal masszíroztattam a talpamat, mert nagyon fájt, és egy cipővel sem tünt el a fájdalom. A talpmasszázskor kiderült, hogy a gyomorral van valami probléma. Egyéb tünete nem volt, sem fájdalom,sem az evéssel sem az éltevitellel kapcsolatban. A csontkovács un. látó is volt, és meglátta, hogy egy nagy parazita van begubancolódva a vékonybélbe. Fokhagymával (szeszes oldattal) sikerült megszabaduljak. (350 gr fokhagyam és 300 dl szesz). Akkor épp a napi cseppekkel felmentem 40-re. Már egy hónapja használtam. Ezt a dolgot megtudva, a cseppek számát felvittem hirtelen 100-ra, reggel, délben és este. Két nap alatt éreztem, amikor elment a parazita. Utána egy napig a fokhagymás oldat valósággal égette a vékonybél falát. A lábfájásom azonnal megszünt.

Üdvözlettel

Kedves Katalin!

Köszönjük az értékes tapasztalataidat bízom benne ,hogy sokaknak segít.

A spondilózist ahogy írtad fentről kaptál segítséget,energiát a fájdalmadra, gondolom a csontkovács megigazította a nyaki csigolyáidat mert ugyan az energiától elmúlt a fájdalmad(gratulálok),de azért  az ok valószínű még ott lehet.Ez a fokhagymás oldat is nagyon jó Bányai Erzsike Dr.-nő is közzétette már itt az oldalon és még az erek meszesedésének oldására is rendkívül hatásos,parazita hajtásra még jó a kurkuma szegfűszeg örlemények keveréke is.

Köszönöm a szép szavaidat,jó egészséget és segítsenek a fentiek továbbra is!

Béke legyen veled.

                           K.  Gyula                       

Tisztelt Kőrösi Gyula!

Megköszönve a gyors, és korrekt válaszát - sajnos szomorúan vettem azt tudomásul. Igaz legutóbb amikor Hajdúböszörményben Erőss Zsolt én konferáltam föl előadása előtt egy művelődési házban - előtte beszélgettünk. Persze egyből a sport volt a téma - mikor Zsoltnak elmondtam a gondomat, rám nézett, s mosolygott = "mindig van tovább, mindig van más megoldás" - mondta.

S igaza van. Most a kerékpározást "találtam" meg magamnak hisz azt is űzöm már jó fél évszázada. Ezen kívül nagyon szeretek túrázni, és gyalogolni is. Így aztán most már végérvényesen úgy tűnik ezek maradnak meg számomra.

Nem gondoltam volna, hogy ezek az un. "porcépítők" ilyen hosszú időtartam alatt lesznek jók. Persze azt tudom, hogy a porcokban nincsenek kapillárisok, s csak diffúzióval kerülhetnek bele az állagukat javító anyagok. 

Kúraszerűen szedjem egy ideig, s aztán szünet? És évente ismételjek = kérhetem, hogy ezt leírja nekem?

Tisztelettel köszönöm megtisztelő válaszát.

Kacsó Márton=Marci (Marci-bá Futó Művek = saját sportmez felírat!)

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek