Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

2008. január 24. - Csütörtök

Vonattal utaztam...reggel...de volt fűtés :-) Kőbányától a Nyugatiig 110 forint... szerintem drága.

2008. január 25. - Csendes péntek

A péntek akkor szép, ha közelít a vége felé...ha végre pihenhetsz. Ki kell pihenned heti fáradalmaid természetesen... és természetesen, mert megérdemled...akkor is, ha semmit nem csináltál azon a héten. Mert ilyen is van. Lennie kell. Stop.

2008. január 26. - Csendes szombat

A szombati nappal az a bajom, mint a péntekivel...este már nem szeretek az utcán lenni, mert érzem a feszültséget...azt, hogy az emberek készülnek az éjszakai tombolásra, sok a részeg, az őrült...kicsit mintha a levegő is nehezebb lenne... így hát itthon maradok ilyenkor ha tehetem... mert otthon a legjobb :-)

2008. január 27. vasárnap - Sorozatok

Ha vasárnap akkor Kyle - azaz a rejtélyes idegen, no meg Smallville, aki szintén rejtélyes... persze ha menne a MacGyver, azt nézném, hisz a kedvenc sorozatom volt valamikor régen...még '96 környékén ... :-) Egyenesen imádom a rejtélyeket...

2008. január 28. - Egy hét múlva lesz a születésnapom!

Persze izgatottan várom, és megint érzem, hogy eltelt egy év...villámgyorsan. Olyan gyorsan, hogy észre sem vettem...szép év volt, sok szép emlék, csak a hajam ne vágattam volna le...csak azt ne.

2008. január 29. - Keresem értelmét...

Ma nem intéztem semmit...a hangulatom se jó...olyan "semmilyen" ... úgy aludtam el délután, hogy a bal kezem a holokomon volt, mintha csak eltakartam volna az agyam valami elől, ami negatív energiákat sugárzott belém...tehetetlennek, gyengének érzem magam, és zavar számtalan dolog!

2008. január 30. - Személyes találkozás a diplomámmal

Ma láttam a diplomám...a saját diplomám, jó érzés volt...de nem adták a kezembe, csak nézhettem :-) No aztán meg szép volt az idő is, olyan tavaszias...látszik, itt a február, persze régen...régen olyan hideg volt ilyenkor, hogy csuda...befagytak a sós tavak is.

2008. január 31. - Csütörtök

Frissítgettem az oldalam...tökéletesítem azt amit lehet, egyébként meg...este a TV-ben bemondták, hogy sztrájk lesz a MÁV-nál, így a másnapi utazásom kérdéses lett.

Megtekintések: 38

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek