Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Mostanában nagy divatba jött a pálmalevelek titkainak kutatása. Egyre több ember, keresi a régmúltban íródott életét, múltját s akár jövőjét is. Egyre több bizonyíték, került nyilvánosságra, s egyre több egyén tanúsíthatja, a leírottak igazságát, ismernek jobban magukra, és döbbennek rá arra, hogy nekik fontos szerepük van ebben az életükben. Ez nagyon jó dolog, mert szaporodnak azok, akik másként és jobban és helyesebben folytatják életüket. Ráismernek a küldetésükre, hogy az ő életüknek is van jelentőségük.

Ne sokat csodálkozzunk azon, hogy ilyesmi is létezik, mivel az Emberiség egy kollektív tudattal rendelkezik, s ez egyre jobban erősödik. Ez a folyamat hozta elő ezt az érzetet és benyomást, hogy azok az emberek, akiknek ez elrendeltetett, elkezdjék keresni-kutatni jelenüket, múltjukat s rendeltetésüket ebben az életben.

Legtöbb a jövőjükre kíváncsiskodó ember, sőt akik tudni szeretnék meddig élnek. Szerintem ezzel részben befolyásolhatják annak bekövetkeztét. Annak, hogy valaki tudja, ismeri a jelenét, de főleg a jövőjét ráhatása van az életére. Ez egy olyan visszacsatolás, amely kétélű lehet. Egyrészt negatívan, másrészt pozitívan befolyásolhatja az élete történéseit.

Bár csodának számít, miért és hogyan jöttek létre a pálmaleveles leírások, olyan nagy pontossággal, azon nem érdemes sokat csodálkozni, mert az Univerzumban minden összefügg mindennel. A kozmikus téridőn kívül egy másik dimenzió a kozmikus információ. Azok a Yógi mesterek, Guruk, Próféták , akik oly magas szintre jutottak a múltban meditációkkal, azoknak megnyílik a kozmikus infótér, amiből kinyerhető a sok történés még egyénekre kivetítve is. Nagy valószínűséggel mondható, hogy az őseink ezen a módon is üzeneteket hagytak ránk, az utókor embereire. Számoltak azzal is hogy a jelenkori ember túl materialista lesz, harácsoló, elégedetlen, önző és szeretethiányos. Ez a múltból származó rengeteg információ lényege, hogy figyelmeztesse az embereket, jobb életre vezesse őket. Ez is egy út az Emberiség fennmaradásához, hogy el nem pusztítsuk egymást és magunkat. Az Univerzum a Teremtő akarata által az, hogy a magasabbrendűség felé haladjunk. Ha nincs öntudatos lény a Világegyetemben, akkor ennek nem sok értelme van!

Fontos volna, hogy végre belássuk a két legfontosabb posztulátumot:

 "A megfigyelő értelmes lény hiánya értelmetlenné teszi a teremtést"!

A teremtés folyamatos és a teremtő nem játszik dobókockával, tehát nem hazardőr.  Mindennek nyoma marad az Univerzumban.

Ha pedig az élet szabályait, törvényeit tekintjük, csupán pár szó értelmét kéne elsajátítani és alkalmazni, a „SZERETET és HÁLA” törvényét. Ilyen a „KÖSZÖNET és HÁLA” is amiért létezünk és megadták nekünk ezt a lehetőséget, hogy részesei legyünk ennek a Jelen Világnak.

Szívből őszintén alkalmazva, ezzel mindent meg lehetne oldani.

Visszatérve a Pálmalevelekhez én személy szerint nem vagyok kíváncsi, mi van a saját pálmalevelemre írva! Pedig nemcsak hogy érzem, hanem meg vagyok győződve róla, hogy valahol nekem is van pálmalevelem. Mégsem kerestetem.

Gyerekkorom óta csodálattal vagyok a  Világ, a Természet a Kozmosz iránt. Pubertás koromban, kezdtem el tudatosan úgy élni, hogy nekem küldetésem van. Autodidakta módon igyekeztem fejlődni, de sohasem akartam nagy ember, híres ember lenni, midig jól el voltam a viszonylagos szürkeségben, mint átlagpolgár éltem az életem, tettem a dolgom úgy, hogy lehetőleg mindig jó és hasznos dolgokat cselekedjek. Ha olyan idők jöttek, hogy nem tudtam semmi jót tenni, akkor inkább nem tettem semmit. (ha lehetett) Ezért az elmúlt hat évtized alatt a sok viszontagság és a nehéz időszakok ellenére is sokkal több jót, hasznosat cselekedtem, mint hibát, vagy rosszat.

Jelenleg jól érzem magam a bőrömben, elégedett vagyok munkámmal a magam lehetőségei és körülményei szerint, s boldog vagyok, ha továbbra is több jót csinálok önzetlenül akár családomnak, barátaimnak, vagy a társadalomnak.

Megtekintések: 120

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Dr. Bige Szabolcs Csaba Március 27, 2015, 1:25pm

"Ez a világ a lehetséges világok legjobbika "!

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek