Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Amit ígértünk, azt betartottuk. Minden csomagot, minden karácsonyi ajándékot és jókívánságot, elvittünk azokhoz akiknek szántuk még karácsony előtt. Több mint 60 település, több mint 700 idős, magányos emberéhez, nélkülöző gyerekéhez, családjához jutottunk el. Minden önkéntes a csomagot személyesen kézből kézbe adta át, boldog karácsonyt kívánva. 

A fotók önmagukért beszélnek. Idén is volt aki a sokszor járhatatlan utakon elakadt, de mivel az angyalokat szárnyak segítik, ezért folytaták céljukat. Így a legeldugottabb tanyára és kunyhóhoz is eljutottak.

Volt aki talicskával, volt aki szánkóval, volt aki terepjárót szerzett a helyszínen és fáradságot nem ismerve eljutottak azokhoz akikhez készültek. Az ölelések, a könnyes szemek, meleg kézfogások voltak az igazi jutalmuk. Köszönöm mindenkinek aki hozzájárult és résztvett ebben a karácsonyi szeretetakcióban. Mégtöbb kép a facebookon látható, itt  (az album megosztható.)

Több mint kéttucat önkéntes nagyszerű angyallal az idén is körbejártuk a Mezőséget, a Felső Nyárádmentét, a hargitai tanyavilágot. Csupa olyan helyet, aminek valószínűleg a nevét nem hallottad. Uzdiszentpéter, Újős, Üknyéd, Komlód, Oroszfája, Esztény, Alsótök, Felsőtök, Tisztás, Mezőköbölkút, Forrásköze, Tálasbérce, Nagyölyves, Pagocsa, Aranylábútuson, Sólyomkő, Magyarszarvaskend, és még sok más település magukra maradt időseihez és nélkülöző gyerekeihez,családjaihoz jutottunk el.  Őszintén ajánljuk mindenkinek, hogy egyszer próbálja ki.
Boldog karácsonyt!

Megtekintések: 132

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek