Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Többen kérdezték, hova is kerülnek az iskolakezdési akcióban összegyűjtött adományok? Elsősorban mezőségi szórványmagyarságban élő gyerekeket, illetve székely tanyákon élő gyerekeket szeretnénk segíteni.

Szépen haladunk kitűzött célunk felé, hogy 100 db iskolakezdési csomagot adhassunk át erdélyi magyar kisdiákoknak, de továbbra is várjuk az adományokat átvevőpontjainkon, vagy számlaszámunkon (az oldal jobb oldalán található)!

Első úti célunk a Beszterce megyei Kékes lesz, ahol a nem egészen kétszáz fős magyar kisebbséghez tartozó diákoknak adjuk át csomagjainkat. Ezután Magyarfülpösre megyünk, ahol a helyi diákotthon több, mint két tucat tanulóját ajándékozzuk meg. Majd Mezőbergenye következik, ahol a diakóniai központ segítségével osztunk szét néhány csomagot, végül Székelyvarság felé vesszük az irányt, ahol először a gyermekotthon lakóit, majd a tanyavilág kisdiákjait ajándékozzuk meg.

Szeptember 18-ig várjuk az adományokat nagy szeretettel!

Hogyan lehet segíteni és résztvenni az adakozásban? Az oldalaink jobb oldalán olvasható dobozban és az iskolatáska akció saját oldalán minden kiderül.

Megtekintések: 182

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek