Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Imádkozzuk a rózsafüzért a romániai honatyákért is!

Bevezetésként hadd idézzek egy katolikus könyvből:

 

"  (...) A tizenharmadik század elején az egész nyugati egyházat végveszély fenyegette az albigensek eretnek tana és híveinek mindent tűzzel-vassal emésztő dühöngése folytán. Hiába volt ezek megtérítésére irányuló minden törekvés. A hozzájuk küldött papokat leölték, az ellenök indított hadseregeket megverték. Végre midőn minden emberi erő és törekvés meddőnek bizonyult, a pápa szent Domonkost küldötte hitbiztosul közéjök. Ez megértvén az emberi erő gyarlóságát, mennyei erőt kívánt vinni az ütközetbe. Buzgón kérte a Boldogságos Szüzet, ejtené módját az eretnekek megtérítésének. A Boldogságos Szűz látomásra méltatta hű szolgáját, s ezenközben tanította meg őt a rózsafűzér imádkozására. Szent Domonkos hihetetlen sikereket vitt ki ezen ájtatosság terjesztése által. Az eretnekek közül mintegy százezeren elvetették tévelyeiket, a gyónószékek megteltek bűnbánókkal, az igazak megerősödtek hitükben. Később a pápák helybenhagyták, és búcsúkkal gazdagították ama jámbor társulatokat, melyek a rózsafűzér terjesztésére alakultak.(...)"

(Vercruysse Bruno: Új és gyakorlati elmélkedések a mi Urunk Jézus Krisztus életéből)

 

   Tehát, ha ennyire hatásos tud lenni a rózsafűzér, akkor imádkozzuk az országért és a vezetőiért is, hiszen ebben az esetben is talán csak ez lehet az egyetlen megoldás.

Tavaly láttam az interneten egy olyan híradót, amely arról számolt be, hogy a boszorkányok rontást küldtek a romániai honatyákra, mert ezek a fekete és a fehér mágiát művelő személyekre is adót akartak kiróni, mivel a parlament állítása szerint a mágia is mesterségnek számít. És lehet, hogy van benne valami, hiszen nyilvánvaló a zűrzavar a honatyák között. És ezt a román nép is megsínyli. Érvelhetnénk ugyan, hogy a zürzavar minden időkben is megvolt a honatyák között, de annyi bizonyos, hogy a boszorkányok is a rontás által rátettek egy lapáttal.

 Imádkozzuk tehát a rózsafűzért, mint egyetlen hatásos fegyvert, a rontás ellen, a gonoszság ellen, az országunk helyreállításáért és stabilizálásáért, a megbékélésért stb. is.

Megtekintések: 98

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt ladislau szocs Szeptember 26, 2012, 10:11am

Az albigenseket nem a győngyfűzer,hanem az INQUIZITIO ,tőmeggyilkolasokkal es mágjan elégessel szűntette meg......IGY gondolod?

Hozzászólt Májercsík Ida Augusztus 7, 2012, 10:27pm

Azt hiszem ,hogy itt már semmi nem használ .Munkanélküliség ,kicsi fizetés ,szárazság sújt bennünket ,de ezzel senki sem törődik .Pillanatnyilag azt szeretnék kideríteni ,hányan is sínylődünk szép hazánkban ?Az a legfontosabb ,hogy érvényes volt -e az az ingyencirkusz az elnök leváltásával kapcsolatban ?Hányan élnek létminimum alatt ,hányan mennek külföldre dolgozni ,itt hagyva gyereket ,öreg szülőt ?Ugyan kérem ,kit érdekel ez ?!

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek