Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Túlélni a fejlődést?!

Nagyon jó lenne elhinni az emberiségnek, hogy azért ilyen amilyen, és azért tapossa a másikat, azért pusztítja el a Földet, mert hibás gént hordoz magában a majmok csordájából. Máris megvan a megoldás, fantasztikus génsebészeink majd új géneket építenek az emberekbe. És ha a génsebészek is hibás géneket hordoznak? Akkor „virus csúszik a génkorrekcióba.

Igen ám, de mi lesz azokkal, akikbe ez még nem épült be, vagy az évezredek során „tisztán fejlődhettek”, mi történik azokkal az emberekkel, akik szeretetteljesen, toleránsan élnek már a mostani világunkban?

Szerintem elpusztulnának.

Túlélni a fejlődést,

annyit tesz, hogy el kell döntenünk, hogy valóban hibás-e a „hardver”, tehát az emberrel van baj, vagy az a „szoftver” hibás, amit úgy hívunk, hogy civilizáció, vagy káprázat világa, amiért eddig mindent feláldoztunk. Az a túlélő ebben a mai világban, aki újra képes felfogni a természet törvényeit, aki nem lő le azért 100 elefántot, mert 100 töltény van a fegyvertárában és ezt megteheti, aki rájön, hogy akkor lesz jövője unokájának, gyermekének, ha mindig annyit fogyaszt, annyit halmoz föl, amennyire önmagának egyedül szüksége van.

Tessék kérem felfogni már végre, hogy az elanyagiasodott, haszonleső érdekvilág a pusztulást jelenti.

TESSÉK KÉREM VISSZATÉRNI A FÖLDAANYÁHOZ ÉS INKÁBB SPIRITUÁLIS ÉLETMÓDOT VÁLASZTANI. EZ MEGHOZZA A LELKI BOLDOGSÁGOT IS.

Megtekintések: 71

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Bálint Mária December 4, 2013, 10:21am

Köszönjük, Tamás! Ilyesmire gondoltam, amikor mondtam, hogy mutasd az utat. Enikő, nem állítottam mást, mint amit te fenntartasz, csak a biblia 100%-os hitelességét tettem szóvá. Én is rövidítem a gondolataimat, meg az erről való tudásom leírását is. 1996-ban végeztem el a PTE-n a társadalomismeret szakot. Már ott akkor, előadást hallgattunk (TEHÁT, NEM OKKULT TUDÁS) arról hogy ennek a civilizációnak visszafordíthatatlanul vége. Megállíthatatlanul rohan a vesztébe, mindenféle természeti katasztrófa nélkül is. Anyaghoz kötött/ materialista tudású tudósok mondták. A széles tömegeknek ezt nem hirdetik dobbal, mert - szerintük - nem fognák fel, nem hinnék, s amúgy se látnák át. A milliárdosok mindenféle menekvést készítenek maguknak elő, amellyel még életüket megmenthetik (lásd, amerikai túlélő konténerek, élelmiszerraktárak, a popornak meg koncentrációs táborok - mindjárt láthatjuk, hova tűnik a sok elsikkasztott pénz, meg arany), de nemigen látjuk át, hogy milyen lesz a jövőbeni utódaik élete. A multik addig húzzák ezt a végösszeomlást, ameddig bírják, mert ha az egyik leáll, akkor annak a köv. percben már semmije sincs, szétszedik a tőzsdén,stb.

Mindenképpen foglalkozni kell minden lehetséges "menekülőúttal". Képzeld el, mi lesz, ha nem lesz pénz, vagy csak kevés lesz belőle nekünk. Enni kell, ki fogja fizetni a szolgáltatókat? Azok túl sokat nem haboznak leállítják a szolgáltatásokat. Elég, ha csak víz nincs a blokkokban, egy toronyépület 3 napon belül bűztoronnyá válik. Ha áram se lesz, le kell menni a 100. emeletről gyalog (ha van lépcső), s vissza többé nem.  Utána következik a rablás, láthatjuk Argentina példájából is, ami egyben arra is fényt derített, hogy mi célt szolgálhatott a sok ókori agyagedénybe elrejtett gabona. Hát ők nem érték meg, hogy el is fogyasszák. 

Én kimondottan ezekért nyitottam a múltbéli tudásról szóló fórumot, de nem sokat tanulgatjuk. Amerikában mindenki túlélő táborokba jár (az iskolásoknak amúgy is megszervezték eddig is, valamelyik tv-csatorna is egyre mutat olyan embereket, akik ezt a sivatagban is kipróbálják, nem tudom, megjegyezzük-e), mindenkinek tudnia kellene mit lehet megenni erdőn-mezőn, mi mérgező, stb. Meg gyakorolni a toleranciát, a békés magatartást, ..., no ezeket mondogatják mindenfelé hangosan. Ha valami csoda folytán mégse lesz káosz, akkor inkább nevessenek rajtunk, mint kiírtsák a családunkat egy bögre lisztért, vagy egy liter vízért. 

Hozzászólt Pintye Tamás December 3, 2013, 11:34pm

Köszönöm a beírásokat, nagyon intelligens gondolatokat feszegettek. Sajnos egy egy tézist vagy elgondolást, vagy akár megérzést nem lehet kifejteni fél oldalakban. Ha pedig hosszú,akkor már senki sem olvassa el. Mert ugye egy rohanó, szinte gyorsuló világban élünk. Őseink sokat foglalkoztak magukkal és egymással, s főleg áttanították , továbbadva az évszázados tapasztalataikat.

ha netán kedves hizzászólóimak mégis akadna ideje, figyelmetekbe ajánlom egy másik weblapomat, ahol nemcsak saját irományaim vannak kigyűjtve, hanem átvett nagyon érdekes írások, linkek.

www.lelekvandor.gportal.hu

- mindenki egy lélekvándor, mert a lélek örök és elpusztíthatatlan!

Mi csak ideiglenesen vagyunk itt ebben a téridőben, tanulgatni, s majd folytatjuk egy magasabb szinten.

szeretettel, üdvözlettel, Tamás

Hozzászólt Tállai Enikő November 28, 2013, 9:47am

Mária nem szeretnék itt ezen a "felületen" reagálni minden egyes felvetésedre, persze megvan a véleményem, de az parttalan párbeszéddé (vitává) fájulna és attól tartok, hogy ez a felület nagyon kevés lenne hozzá... :)

DE hiszem és vallom, hogy a vilgámindenség Ura, a történelem kormányzója a mi Urunk Isten, aki elküldte Jézus Krisztust, a mi megváltásunkra, hogy aki ezt elhiszi és (szívébe) befogadja, annak örök élete legyen általa!

Baráti üdvözlettel:Enikő

Hozzászólt Bálint Mária November 27, 2013, 4:41pm

Enikő egyetértünk visszatérni a természethez, az Istenhez. Tudnunk kell azonban, hogy a bibliá(ka)t emberek írták és nyomtatták. Az egyházi zsinatok kiválogatták, hogy mi kerülhet bele. 560 módosítást számoltak meg benne, amely a századok folyamán történt. Ezért tartalmaz annyi ellentmondást. A vallás és az istenhit kezd elválni egymástól.  Főleg a leghatalmasabb egyház tevékenysége folytán. Pl. vannak földönkívüli lények vagy nincsenek? Ja, ha a Vatikán pincéjében nem földi eredetű csontvázat találnak, meg ha Medvegyev beismeri, hogy vannak, akkor a Vatikán is gyorsan beáll a sorba. Eddig a létükről való tudás is okkultnak számított, ami szó szerint azt jelenti, hogy "titkos, rejtett"..Át kell értékelnünk az eddigi tudásunkat ezekről a dolgokról. Valószínűleg  azért vetettük el őket, mert a materialista világnézettel nem fért össze. Nézd meg a neten a  Nyírkai jóslat értelmezését. "Okkultisták" tudták, hogy ők nem rendelkeznek elég tudással ehhez, megidéztek egy rég odaát költözött táltost, aki 70 évre előre jósolt. Az kb. 2018-ban jár le. Ahogy a Nostradamusét, ezt is azonosítani lehet visszafelé (azzal, ami már megtörtént és úgy történt). Vannak érzékeny emberek, akik megéreznek dolgokat előre. Hogy sok a csalás, azzal egyetértek. Ha megfigyeled magadat, neked is vannak "jós" képességeid. Nekem is: pl. mentünk hozzám németet tanulni (csakazértis) egy kisebb csoporttal, mert nem volt áram, de nekem volt egy gázlámpám. Tapogattunk felfele öngyújtók lángjánál a hatodik emeletre. Szinte mindenkinek eszébe ötlött, hogy mi lenne most, ha földrengés lenne. Arról beszéltünk. Alighogy felértünk és letelepedtünk, kisebb földrengés volt. Abban megegyeztünk, hogy naponta feltapogatózik mindenki a saját lakásáig, de nem jut eszébe naponta a földrengés. Ahhoz kevesen voltunk, hogy csupán a gondolatiságunkkal előidézhettük volna (mint ahogy ezt is lehetne elméletileg, de aljas geometriai praktikákkal méginkább), tehát megéreztük. 

Hozzászólt Tállai Enikő November 27, 2013, 12:41pm

Vannak dolgok, amivel egyetértek a cikkben és hozzászólásban leírtakkal; pl. hogy azért  olyan a világunk amilyen, mert az emberiség, amit vet, azt kell arassa is! Ez örök érvényű törvény. Nyilván jobb lenne nem kisajtolni a bolygót, a mindenek fölötti a "profitot" és "hatalom" vágyat hajszolva.

A visszatéréssel is egyetértek, DE Istenhez, a hatalmas, mindenható, egy örök Istenhez! Aki nem ígér Kánaánt az Őt követőknek, de azt igen, hogy velük lesz a próbákban, nehézségekben!

A magát sokra tartó XXI. századi ember, sajnos "minden máshoz odatartja fülét", az okkult, babonás, jövendő jóslós praktikákhoz... Persze mindenkinek megvan a teljes szabadsága, hogy merre hajlik... Az ember ebben teljesen szuverén, meg van hozzá a teljes szbadsága Istentől, mert Jézus nem töri ránk az ajtót, hanem halkan  "kopog" a szívünk ajtaján, és mi vagy meghalljunk ezt a kopogást, hívást a körülöttünk lévő hatalmas zajban, vagy nem. Így Jézussal, vagy nélküle folytatjuk földi vándorutunkat, sokszor céltalan bolyongásunkat...

Hozzászólt Bálint Mária November 21, 2013, 6:07pm

Kedvem szerint beszélsz. Jó is lenne, ha kifejtenéd nekünk, melyek az első elengedhetetlen lépések a spiritualitáshoz vezető úton. Bizonyára lennének többen, akik elolvasnák, abból már következik, hogy néhányan rá is lépnének az útra. 

Első az lenne, gondolom, hogy belássuk, nincs szükségünk annyi holmira, főleg ne az határozza meg az életünket, hogy mennyi cuccot birtokolunk. Iszonyú nehéz ez a társadalmi összetartozás tekintetében is. Miből lesz a bácsi bevétele, ha nem veszek Mikulás napra aranyra festett virgácsokat? Ez elvezethet odáig, hogy összeomlik az Amerikai Egyesült Államok gazdasága, ha sehol se tud háborút provokálni. Azután meg a világgazdaság. Ez valamilyen oknál fogva mindenképpen bekövetkezik egyszer, ha már mesterségesen nem tudják fenntartani a folyamatokat. Igencsak jól jönne ha nem felkészületlenül érne bennünket. (Most meg remélem, hogy nem voltam érthetetlenséghez vezetően tömör.) 

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek