Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Támogatóink és partnereink az "Iskolatáska Erdélybe" akcióban

Büszkén számolhatunk be róla, hogy adományozó cégek és magánszemélyek mellett egyre többen csatlakoznak iskolakezdési akciónkhoz, akiket ebben a formában is szeretnénk külön megemlíteni.

Csatlakozott akciónkhoz a patinás, budapesti Veress Pálné Gimnázium, ahol nem csak a diákok és a pedagógusok gyűjtenek tanszereket és ajándékokat, de gyűjtőpontként is örömmel vesznek át adományokat az iskola portáján. Címük V. kerület, Veress Pálné u. 38., a portán Désfalvi-Tóth András tanár úr nevére lehet leadni az adományokat.

Szeptember 12-én Zürichben lesz alkalmunk részt venni a Svájci MagyarHáz Alapítvány egész napos rendezvényén, ahol előadást tartunk tevékenységünkről, egy kisebb tárlaton mutatjuk be a varsági alkotótáborban készült legszebb munkákat, illetve itt is gyűjtünk adományokat az erdélyi iskolakezdésre. A rendezvény plakátja itt érhető el.

Végül, de nem utolsó sorban roppant nagy örömmel tesszük közhírré, hogy nem kisebb személyiség csatlakozott akciónkhoz és segíti híreink terjesztését, mint Ilyés Ferenc, a Pick-Szeged és a magyar kézilabda válogatott székelyudvarhelyi születésű kiválósága! Híreinket mostantól Feci facebook oldalán is követhetitek, sőt karácsonyi akciónkra komolyabb együttműködés is körvonalazódik (de ez egyelőre még titok).

Arra biztatunk, hogy csatlakozz te is akciónkhoz, érjük el együtt a célul kitűzött 100 db iskolai csomagot!

Megtekintések: 158

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek