Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Hallo kedves Mindenki, kis kozvelemeny kutatas!!!!

Szeretnek letrehozni egy csoportot aminek egyetlen celja lenne egymas segitese, egy hasonlo csoportra mint a Sohivatal amely csoport egymast segiti Magyarorszagon. Elkepzelesem lenne egy hasonlo csoport letrehozasa erdelyi magyaroknak. Nem penzrol van szo, hanem inkabb szolgaltatsok ingyen. Feliratkoznanak olyanok akiknek szukseguk van valamire es azok akik talan segiteni tudnanak. Pelda: A irja: szuksegem lenne egy 44 es meretu telikabatra, ha van valakinek egy feleslegben kerem  irjon. Vagy: B irja: szombaton Kolozsvcarra megyek, van heleym meg egy valakinek a kocsiban , szivesen elviszem.

Lenne erdeklodes egy ilyen csopportra???Kerek mindenkit, ha lehet irjatok. Elore is nagyon koszonom: Marta

Megtekintések: 218

Válasz erre a beszélgetésre

Szerintem lenne :-)

Én például gyakran utazom Kolozsvárra Budapestről és vissza és szívesen bepótolnék a benzinbe és még tán röv9debb is lenne az út.

Koszonom szepen a valaszt, meg a technikai kerdesek nem teljesen tisztazottak, de ha valoban van erdeklodes ahogy irod, akkor lenne ertelme egy ilyen csoportnak a letrejottere.

Udv. Marta

Persze szívesen segítek másban is ha tudok.

tanácsadásban, tanításban, ügyintézésben, ingatlanokkal kapcsolatban, jogi dolgokban, egészségügyi, életviteli, párkapcsolati, újrakezdési, karrierrel kapcsolatos kérdésekben.

Kedves Krisztina, nagyon szepen koszonom a kedvessegedet es amint az oldal beindul, lehet irni, vagy itt valaszolni, hogy vegeznel e mondjuk admin munkat az oldal reszere. Ez azt jelentene, hogy figyelemmel kell kiserni a beirasokat, a visszaeleseket jelezni es a tagokat engedelyezni, marmint belepest, esetleg letiltani olyan szemelyeket akik rossz iranyba probaljak a csoport munkajat terelni. Lenne kedved hozza?

Koszonettel,

Lugosi Marta

Jó gondolat és hasznosnak tartom.Alkalom adtán én is szívesen igénybe venném odautazáskor.

Biztos mások részéről is volna rá igény.Talán még kedvező,olcsó szálláshelyet is könnyebb ott keresni és ebben is lehetne továbbgondolni a szolgáltatást.De tudvalevő mindennek ára van...mindenért fizetni kell. Erről is jó volna,ha kedves Lugosi Márta megosztaná véleményét.Köszönettel.

Kedves Barta Laszlo,

Eloszor is koszonom a visszajelzest. Ez az oldal nem foglalkozna penzugyi dolgokkal, ha utazasrol van szo, akkor  a felek maguk kozott egyeznenek meg. Ez egy segitseg nyujtasi kozvetito oldal lenne, ahol a raszorulok illetve a tamogatok teljesen penz nelkul csereberelnek, segitenek vagy esetleg egymastol tanacsot kernek, mondjuk : kinek mi a tapasztalata, hol lehet a legolcsobban kavet vasarolni. Ez nem a legjobb pelda, de gondolom tukrozi az alap gondolatot.

Szivesen vaalszolok minden kerdesre:

Lugosi Marta

Szívesen csatlakoznék én is! Üdv. Máthé Baby.

A facebookon is megvan ugyanez a csoport, a neve Segitseg Erdelyben, kerlek csatlakozz.

Lugosi Marta

RSS

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek