Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

satan peter
 • Férfi
 • karmiel
 • Izrael
Megosztás a Facebook-on
Megosztás a Facebook-on MySpace

Satan peter barátai

 • Kovács Levente
 • Antal Dénes
 • DR.KÁLMÁN ISTVÁN
 • Jeremiás Mária
 • Boga Zsuzsanna
 • dr.Bárány Béla
 • Dr Kémenes Emőke
 • Dr. Bajkó Sándor
 • Dr. Bige Szabolcs Csaba
 • Dr. Elekes Edit
 • Csomós Katalin Dr.
 • Dr Pálffy Márta
 • nemes lászló
 • Nagy Lenke
 • Bálint László

Kapott ajándékok (4)

Piros szalag A következőtől: 2rqh7wi2p34sy Piros szalag A következőtől: vinitor erzsebet Piros szalag A következőtől: Dr. Elekes Edit Piros szalag A következőtől: Dr Kémenes Emőke
 

satan peter lapja

satan peter képei

 • Adj hozzá képeket
 • Az összes megtekintése

Üzenőfal (54 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Idő: 8:53pm; dátum: Június 21, 2011; Körtesi Sándor Gábor írta...

Kedves Ismeretlen,

Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel nyújtható segítséget. A román posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola - Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsánna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért. Anyagi körülménye pedig eléggé szomorú, az édesanyja neveli egyedül. Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél!) az ő címére 2011 szeptember 9.-ig. A név és cím, amely a képeslapon kell szerepeljen:


Boni Zsuzsánna

str.22 Decembrie 1989  nr.24  ap.2

540124 – Târgu Mureș

ROMANIA

 

Megkérjük, amennyiben lehetősége van, továbbítsa barátainak, ismerőseinek is ezt a segítési lehetőséget. Természetesen nem tudjuk senkinek sem visszatéríteni a képeslapokra fordított kis pénzösszeget, de hisszük, hogy visszatérül Önöknek ez a segítség más úton. Ha pedig Zsuzsi nyer, akkor legyen az ő öröme az Önök jutalma.

Ha bármivel kapcsolatosan kérdése van, írjon a zsuzsipost@gmail.com címre és válaszolni fogunk.

Tisztelettel és köszönettel,

a marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola tanári közössége nevében

Körtesi Sándor – tanár

vinitor erzsebet 4:37pm on Március 07, 2011 időpontban ajándékot adott satan peter számára...
Idő: 6:46pm; dátum: Március 1, 2011; veress kalman írta...
Válaszom: Tévedés,nem vagyok a motokrosszos VERES K.,következéskép Veres T. öccse sem.Nem ismerem őket.Ettől függetlenűl szivélyesen üdvözlöm ! Ha van ideje és módja rá,kérem tekintse meg honlapomat:www,nepmuveszet.5 mp.eu és irjon véleményt rola/6 oldala van  honlapomnak,mindenikre külön-külön kell rákattintani/.A honlapomon  olvasható e-mail cimem is.
Idő: 11:31am; dátum: Február 14, 2011; nemes lászló írta...
Kedves Péter !A régi Vásárhely feledésbe merült,azok akik próbáltak tenni bármit is ,és bármilyen területen,ők is ! Ilyen lett a világ.De megvan az újjá születés /reneszánsz / reménye.Hiszem ,hogy ezt nem lehet megtenni azon személyek ,csoportok tevékenységének a felelevenítése nélkül akik tettek valamit azért a szellemiségért amit Vásárhelyinek értettünk és tudtunk. Sajnos sokan elmentünk a nagyvilágba ,jómagam is ,bár ne kellet volna .Fiatalságunk és igaz barátaink mind ott maradtak térben és időben,a Laci is az volt,hiszem ,hogy megmarad,csak újra fel kell fedezni. Minden őrült iramban rohan és semmire sincsen idő,nemrég írtam egy kis felhívást ezen az oldalon,hogy érdemes emlékezni a 70-80-as évek Vásárhelyére ,különös találkahelye"volt a művészeteknek és a tehetségeknek.Erre lehetne építeni,erre kell építeni ! Különös ,de senkit nem mozgatott meg a rövid hozzászólásom .Én különben Kolozsvár szülötte vagyok ,szüleim,nagyszüleim is, nagypapám Szászrégeni szász mesterember.75-ben kerültem a városba és sok tekintetben ide kötődöm,életem legerősebb  éveit itt éltem . Üdvözöllek ! Laci
Idő: 2:58am; dátum: Február 14, 2011; Antal Dénes írta...

Kedves Péter!

Számos Zsidó barátaim-ismerőseim között, volt egy Sátán Imre nevű grafikus. Büszke volt fiára, hogy milyen rendkivüli gyerek. Emlékszem a fiúra, tényleg jó kiállású gyerek "volt". Gondoltam, Te vagy a fia, mert ez a név, szinte egyedi volt Marosvásárhelyen. Örülnék, ha igy lenne. Felsorolnék néhány Zsidó, igazi jó barátomat, a Bukaresti cukrászda asztaltársaság tagjaiból, akikkel naponta találkoztunk, sokukkal nem csak a kávéházban. Schwartz Laci és Bandi, Fritsch Laci, Fridler Sanyi és Tibi, Fábián Jóska, Édelmann Sanyi, Réder Pista, Schilf Pali, Klein Egon, Édelstein Dudus, Wider Bandi, Benczel Béla, stb. Rendkívűl színes társaság!  Az orvostól a kereskedőig, minden réteg képviseltette magát. A magassan képzettek, sohasem éreztették felsőbbrendűségüket, a kevésbé képzettekkel. Egy banda volt. Sajnos ezek a kitünő emberek már nincsenek közöttünk. Egyesek Izraelben,  mások itt hunytak el. Alig akad Zsidó Vásárhelyen. Fodor Berci barátom, (90-évesen, de igen jó kondicióban) az egyetlen, akivel gyakran összejövünk.

Én akkor lettem szinte minden vásárhelyi elött ismert személy, amikor a Filharmonia főkarmesterétől, Székely Banditól, elvállt miattam, gyönyörű Színésznő felesége, akivel máig is ( 48-éve) boldog házasságban élünk. Ö nyugdíjazásáig, a marosvásárhelyi Nemzeti Színház Színésznője volt, örökös tag,Debreczeni Gabi néven, én egy ismert Multinácionális cég  vezérigazgatója-ként mentem nyugdíjba 70-évsesen.

Hát ennyit magamról. Ha nem az a személy vagy, akire gondoltam, elnézést kérek a zavarásért. De ha nem is az vagy, azért jó hallani a távól élő egykori Vásárhelyiekről. Barátsággal: Antal Öcsi.

Idő: 2:14am; dátum: Február 9, 2011; Antal Dénes írta...
Úgy tünik, emlészem Rád. Ha nem Te vagy, akkor is szeretettel üdvözőllek: Antal Öcsi Marosvásárhelyről:
Dr. Elekes Edit 10:29pm on Július 13, 2010 időpontban ajándékot adott satan peter számára...
Ajándék
Háááááá,bárhogy nézem----szülinapos vagy-----Isten éltessen-----kevés gondot, sok boldogságot kivánok,puszik,én
Idő: 3:23pm; dátum: Június 13, 2010; Dr. Elekes Edit írta...
Hát te egy" tündéri apuka" lehetsz-------meggyöződésem hogy jobban működik az apuka szerep elváltéknál ( saját tapasztalat )--------drukkolok hogy csütörtökön minden rendben menjen ( gondolok majd rád )----és várom a képeket ! Ha van légvételnyi időd,irdd meg az e-mailedet és átküldöm a Zsuzsi féle meghivót-----puszik és kitartást-----sok szép pillanatot!
Idő: 11:54pm; dátum: Június 10, 2010; Dr. Elekes Edit írta...
Remélem nyugisabb napjaid vannak---megvolt az esküvő ? És ha igen ,milyen volt ? Biztos te is megkaptad a Zsuzsi meghivóját----sajnos én nem tudok elmenni az idén,pedig nagyon szeretnék---de pont ekkor van szabadságon a kolleganő és igy két praxist viszek---biztos
nem hagyom ki jövőre,puszik,én
Idő: 7:11pm; dátum: Június 6, 2010; Dr. Elekes Edit írta...
Hát akkor nem unatkozol-----igy jár egy "nagycsaládos"apuka----de nyugi,rendeződnek a dolgok----basszus mért kellett igy elteljen az idő ? Olyan jó mig kicsik a gyermekek !
Addig jó mig "térdig érnek " aztán csak a gondok sokszorozódnak. Olvasom a hirekben hogy Gáza miatt aggasztó a helyzet a régióban----ugye nem lesz ebből komolyabb baj ?
Nyugodt időszakot kivánok neked---vigyázz magadra te "örömapa",puszik,én
 
 
 

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2022   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek