Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.



Figyelték? A Fiúk már nagyon félnek. Az feljelentésekhez, besúgásokhoz, oszlatásokhoz, előállításokhoz, gyors elítélésekhez kezdünk hozzászokni. Mert a diktatúrát is meg lehet szokni. Ha elég gyávák vagyunk.
Az ünnepeket már elvették. Még nem adtak helyettük másikat, de ez már csak idő kérdése. Majd lesz kordonnapja, és gordonnapja, (a mutyizás országos ünnepe,) majd kötelező tojásellenes tüntetés, előbb-utóbb betiltják a tojást, aztán a húsvétot is, esetleg a "szent" vörös meggyalázása lesz a piros tojás festése - büntetendő cselekmény.
Egyelőre csak szegény tojás lett veszélyes eszköz. Így húsvét táján jobb, ha kerülővel visszük haza a húsvéti tojást a piacról, ha közintézmény környékén lakunk. Mert akinél tojás van, az potenciálisan megsérti a közrendet.
Na most akkor mi van a tyúkkal? Mert neki több is van, sőt naponta gyárt újabbakat, hiába kobozzák el tőle. Ez a tyúk nekem szerfölött gyanús! Sőt, a kacsa, liba, pulyka, és minden madár!
Ezért kellett a baromfi-ágazatot hazavágni! Most gondolják meg, ezek csak tojnak, csak tojnak, pimaszul, megállás nélkül, folyamatosan biztosítják az utánpótlást a bűncselekmény potenciális elkövetőinek!
Le a szárnyasokkal! És éljenek a disznók! És a marhák! És a birkák!
A Fiúk félnek. Észrevették? Hitler félt, Mao félt, Szaddam félt, Ceausescu félt… G******** félt, Gordon fél… a rendőrök is félnek. És mi is félünk. Ez a legnagyobb baj.
Ez itt a Holt-tenger. És a feltámadás zálogát, Krisztust rég elfelejtette. Maradt a nyuszi. (Sok-sok nyuszi!) Szegény, szegény Petőfi!



Megtekintések: 36

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt LORINCZ ANNA MARIA Január 24, 2011, 11:49pm
Kovasznarol mi jut eszedbe?Szeretnem ,ha irnal valamit!
Hozzászólt JAKABOS PÉTER *BLUE EYES* Március 2, 2010, 4:07pm
KEDVES EMESE !
NEM KELL FÉLNI !!! HA ANNAK IDEJÉN OTTHO ÁTVÉSZELTÜK AZT A KI....RENDSZERT, LEGYÜNBK MÁR ERŐSEK ÉS ITT IS ÁLLJUNK A SARKUNKRA !! ÖT PERCE ÉRT OLLYAN MEGALÁZTATÁS 22 ÉV MUNKA UTÁN, EGY TAKNYOS ZSÍDÓ BÉRENC ÜGYINTÉZŐTŐL , HOGY OTTHON NEM BÁNTAK ÍGY VELÜNK ! A PUMPÁM FEL MENT, DE MI VAGYUNK AZ ERŐSSEBBEK ! NEM KELL FÉLNI !!!!!
Hozzászólt Dr. Bige Szabolcs Csaba Március 1, 2010, 7:53pm
Már én is kezdek félni. Főleg amióta tudom, hogy nagy nemzeti ünnepünk tiszteletére elkezdik hivatalosan az általános lehallgatást...

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek