Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

       Magyarországon a bevándorlási hullám olyan méreteket öltött, amely veszélyezteti hazánk ezeréves államiságát, polgárainak életét, testi épségét és vagyonát, a nemzet fennmaradását.

A migránsok többsége olyan országból érkezett, ahol nem dúl polgárháború, ahonnan nem indokolt a menekülés, és nem is lennénk kötelesek befogadni őket.

Aggasztó az a tény, hogy a „menekültek” túlnyomó többsége hadra fogható fiatal férfi, akiket, ha létszámukat tekintjük, fegyverrel a kézben, már most el tudnák foglalni az országot!

Véleményem: a kormánynak haladéktalanul meg kellene kezdenie 18 és 26 év közötti fiatalok sorozását!

       A problémám az, ha a sok valóvilágot és szappanoperát csorgónyállal bámuló agyhalottnak azt hirdetik a médiák csatornáin keresztül szüntelen, hogy „az ország jobban teljesít”, ezt el is hiszik. Mi lesz a következő? Nem vagy éhes, csak úgy érzed!

       A demokrácia ott ér véget, ahol az igazságügy, a belügy, a rendészet folyói összefolynak, majd bekebelezik a fegyveres biztonsági őrök, parkoló őrök és az egyre nagyobb senkiháziak apró csermelyeit.

Ja, és ne feledkezzünk meg a végrehajtók nagyon bővizű folyójáról sem, amely immár tényleg hatalmas folyammá érve, egy irányba folyva, egy-két politikai maffia malmára tudja hajtani a vizet.

… és a demokrácia ott ér véget, ahol a rózsabokrot levizelő, vagy a diszkóban a barátnőéért pofozkodó fiatalt, hazánk „jól kiképzett” rendőrei bilincsbe verhetik, és eljárás alá vonhatják, miközben a magyar nép százezer-milliárdjait elsikkasztó pökhendi képviselői a pénzesők aranyló ragyogásában füröszthetik pávatollaikat
… elhulló koldusokon taposva.

       Hogy mi a különbség a Tenkes kapitánya és a szappanoperák között? Maga a felemelő érzés, hogy az ország sorsáról nem mindig és nem mindenki dönthet, de ezt a kiválasztottaktól úgysem lehet elvenni, mert nekik nem kihívás azon gondolkodni, hogy két krumplit vegyenek, vagy hármat, hogy szakítsanak-e Albertóval, vagy sem!

Ők nemesebb eszmékért küzdenek, és nem állhatnak útjukba médiamogulok sem!

...és Dobó várkapitány is kiválasztott volt, hiába sorakozott vele szemben kétszázezer török.

Megtekintések: 172

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Csiszér Tivadar Szeptember 16, 2015, 6:04pm

Visszaszámlálás elindult, sajnos...

https://www.youtube.com/watch?v=JEymSKRLqZQ

Nem betyárkodom, elborzadok egy harmadik világháború gondolatától, de ennél jobban az aggaszt, hogy nem lesz értelme, a jövő generációja sem fog nemesebb világrendben élni.

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek