Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Irta Andok Adrienn

Lektorálta Bartha Bibiána

Egy embernek töb arca van, a személyiségének töb oldala. Nálad ki van a középpontban?Van egy arcunk amit a családnak mutatunk, van egy amit a munkahelyen, van egy arcunk amit a barátoknak mutatunk és van egy amit az ismerösöknek, és igy tovább. Nincs ebben képmutatás, mert az igazi önvalónkból, ami határtalan, egy egy részecskét mutatunk, attól függ milyen közegben nyilvánulunk meg. És akkor jön a kérdés:de melyik az igazi?

Ha ezeket az arcaidat erőlködés nélkül hozod a megnyilvanulásba, ha a hozzáfűzödő viselkedésminták erölködés nélkül fakadnak belőled akkor, az az igazi, akkor az az arcod szerves része az igazi természetednek, és a sok ilyen arcodból tevődik össze az egész, ami Te vagy, itt a megnyilvánulásban.

Ezért jó ha figyeled magad időnként, mintha kivülálló lennél, figyeled hogyan nyilvánulsz meg bizonyos helyzetekben, igy látod, érzed azt ami természetesen jön belőled és azt ami eröltetve jön ki belőled. A megfigyelés az első lépés a változásban. Igy tudod a legjobban tudatositani mi az amin dolgoznod kellene, mi az amit csiszolnod kellene önmagadban, hogy még közelebb kerülj igazi önvalódhóz.

A különféle arcoknak amiket mutatsz itt meg ott, van egy közös nevezőjük, van egy szál ami összeköti öket, ez is a Te részed, szerves része az egésznek ami Te vagy. Ez az összekötö szál eredete valahol a Fény legtisztább birodalmában van, ahol olyan tulajdonságok vannak mint például: a végtelen tiszta szeretet,  végtelen tiszta jóság, segitőkészség, a makulátlan létezés, a mindentudás és a bölcsesség. Minel tisztább a tudatod annál könyebben tudnak ezek a tulajdonságok eredeti formájukban benned megnyilvánulni. Hogyan tartod tisztán a tudatodat? Ha olyan dolgokat teszel amik összhangban vannak a Tiszta Létezés alaprezgésével, a Forrás alaprezgésével. És mik ezek a dolgok? A válasz benned van, a válasz a szivedbe van irva teremtésed óta…gyönyörű emberi lény…. 

Megtekintések: 75

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Barta László Január 17, 2014, 12:45pm

Érdekes fejtegetés!Gratulálok!

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek