Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

Örömmel tájékoztatom az ERDÉLYI MAGYAROK A VILÁGBAN közösségét, hogy az Accordia Kiadó adventre megjelentette új könyvemet!

A Mik vagyunk? egy készülő trilógia középső darabja. Előző kötetemet  - Látjátok, feleim... - szintén az Accordia jelentette meg még 2009-ben, mint ahogyan a tervezett harmadik részt is fogja jövő karácsonyra, Por és hamu címmel.

Ez a kötet is, az előzőhöz hasonlóan, 33 írást és 33 fotót tartalmaz!

Könyveimet a Líra könyvesbolthálózat üzleteiben lehet megvásárolni országszerte - Debrecenben az Alternatív Könyvesboltban is (a Nagytemplom szomszédságában)!

A most megjelent kötet tőlem is megrendelhető, dedikálva, szerzői áron - belföldre, postaköltséggel együtt 2.000.- forintért.  A továbbiakról személyesen a veritasos4@gmail.com E-mail címen...

Megtekintések: 187

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Nagy Magdolna Március 13, 2013, 4:26pm

A napokban sokadszor lapozgattam ezt a kis ereklyét, (számomra minden darabja egy igaz gyöngyszem) jó lenne ha sokan ezt tennék! Egy kis cetlit találtam a könyvben, amit első olvasásakor jegyeztem fel.

Nem tudom bemásolni csak újra leírni nektek is:

__milyen territóriumokra viszi az olvasót...

____értékeket sorakoztat fel, humorosan, kurtán-furcsán, okosan érvel

_______frappánsan közöl velünk régen elfelejtett igazságokat

-____________találó képek

Ezt most teszem hozzá, "Az Isten tenyerén"  kell ennél biztatóbb végszó?

Hozzászólt Nagy Magdolna Február 2, 2013, 4:08pm

Sajnálatos módon jelenünk sokaknak a pénzhajhászásban merül ki. Nem számít az érték, a valódi, a jól bevált, a hagyományos... Pedig a könyv is jó példa a kezünkben! Reméljük a nagy fordulatot a harmadik részben. ...

Hozzászólt Kilin József Attila Február 2, 2013, 1:15pm

Nagyszerű olvasmány, köszönöm szépen! Igen figyelemre méltó, ahogy rámutat többek közt arra, miként szorul háttérbe manapság minden, ami magyar, majdnem minden szinten, kezdve a debreceni párostól ... Érdemes ezeken elgondolkodni. Vajon csak a kereskedelmi rendszer hibás-e ebben, vagy a mi ízlésünk, igényünk süllyedt ily fájdalmas mélységbe, s nem is akarjuk, hogy mindez másképp legyen?

(Egyébként magam is megjártam a közelmúltban: akár Pesten, akár Szegeden - legnagyobb ámulatomra - sok-sok keresgélés után sikerült csak igazi magyar ízekre találni. )

Hozzászólt Bukszár Gyuláné Január 3, 2013, 5:06pm

Olyan szerencsében részesültem,hogy részt vehettem a könyv bemutatóján.Azóta már el is olvastam,mindenkinek ajánlom figyelmébe,nekem nagyon tetszett!

Hozzászólt Nagy Magdolna December 25, 2012, 3:35pm

Így érdemes! Nagy öröm lehet szerzője lenni, megvalósultnak látni amit kigondolt, megtervezett, megálmodott... Az olvasónak is maradandó élményt kitalálni nem kis fejtörés, szorgalom eredménye lehet. Szeretnék minél előbb birtokosa lenni a második résznek is. Tisztelettel gratulálok!

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek