Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

 

   Szeretnénk szeretni, szeretve lenni...És ezért sokmindent megteszünk, hisz bűnős emberek vagyunk. Leragadunk dolgoknál, járunk a mindennapi taposómalomban...És vágyakozunk, földi hívságokra, és szenvedünk, hordjuk a keresztünk...Nincs bátorságunk egészen átadni magunk az Ő kezébe, hogy hordozza a sorsunk, pedig tudván tudjuk: boldogok lehetnénk. Isten furcsa teremtményei vagyunk mi, gyarló emberek. Tudjuk, hogy szeret minket Jézus...Tudjuk, hogy az Ő szeretete olyan hatalmas, olyan mindent elsöprő...olyan megbocsátó...De nekünk nem elég. Nekünk kell ennél is több, mi arra vágyunk, önző módon, hogy itt és most több jusson, aztán mikor már elhagyjuk ezt a porhüvelyt, akkor is szeretve legyünk...Miénk legyen a mennyek országa, lehetőleg úgy, hogy minnél kevesebbet tegyünk ezért...Fel sem fogjuk az ige jelnetését: Úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött fiát adta, hogy valaki hiszen Őbenne el ne vesszen (János3,16), pedig mennyire megnyugodhatnánk, mennyivel könnyebb lenne a keresztünk!

 Leborulok a kereszt előtt...Leborulok előtted Uram....Látom vállaidon a súlyt, az én bűnőm is nyomja. Letörölném Uram a vérző homlokod, szent áhítattal köszönném meg, hogy megváltottál, hogy elnyerted számomra is a bűneim bocsánatát...Olyanná váltál mint én, Jézus...Emberré. Te, aki Isten vagy...Egy dologban nem hasonlítasz hozzám: Neked nincs bűnőd.

 Hallgass meg engem Uram! Adj hitet, adj alázatot! Add, hogy megértsem: szeretsz engem! Add, hogy megtagadjam önmagam, elvessem bűneim  és kövesselek! Te feltámadtál...Uram, légy kegyelmes hozzánk, gyarló emberekhez...Add, hogy miénk legyen a mennyek országa...Ámen

 

 Áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, sok szeretettel!

Megtekintések: 91

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Lakó Péterfi Tünde Április 6, 2012, 6:21pm

Így van, kedves István. És ezért csak egy módon lehetünk hálásak neki...követjük Őt...

Hozzászólt Berekméri D. István Április 6, 2012, 6:17pm

Igazából a Nagypénteket Jézus Krisztus tette "naggyá"! Áldozatával.

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek