Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!

Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.

 

Kopp-kopp, szép jó napot, ugye jó helyen járok? Bocsánat, ez buta kérdés volt, hiszen megbámultam a díszes cégtáblát, ezért tértem be. „Vágyak boltja”! Ez csodálatos! És éjjel-nappal nyitva tartás! Egy kis türelmét kérem, míg összeszedem magam és a gondolataimat. Még a látvány és a felfedezés hatása alatt vagyok. Elnézést, de nem készültem otthoni listával. Mentségemül szolgáljon, nem tudtam, hogy ilyen létezik. De sebaj, amire én vágyom, az egy rövid kis lista, egyik kezem elég hozzá, hogy összeszámoljam.

Szeretetből kérnék egy jó nagy adagot, remélem nem hiánycikk. Manapság nagy a kereslet erre. Barátságból is kérek, amott az „őszinte” címkézéssel jelöltből, tegyen hozzá, kérem, egy kis megértést, egy kis együttérzést, csak úgy díszítésként, én otthon majd összeillesztgetem a darabkákat, hogy mindenhez jusson egy kicsi. Emlékek tartósítására tudna ajánlani valamit? Tudja, múlnak az évek, nagy szükségem lenne rá.Köszönöm! Nagyon kedves!

Mondja, kérem, egészségből is itt kérhetek, ennél a pultnál? Hogy amott, a belső helyiségben? Igen, ezt gondolhattam volna. Az izgalomtól nem vettem észre az irányjelző nyilat.

Kérem uram, nézze itt ez a sok kincs, amit vásároltam, csomagoljuk be mindezt egy szép, tartós adag egészségbe. Egy szalagnyi mértékletességgel kössük át szépen. Vigyázni szeretnék mindenre, az út bizony igencsak göröngyös néhol. Majd elfelejtettem, ha kérhetem, éppen ezért a látásból még szórjon rá egy keveset. Ó, igazán nagyon kedves, hogy ezt ráadásként, ajándékként megkaphatom! És a többi, mondja, kérem, hogyan fizethetek?

Vagy úgy! A saját érzelmeimmel. Örömmel! Itt van, kérem mindenem, lelkem kincseskamrája! Ez méltányos alku!

Nahát, csomagküldő szolgálat is van! Ennek felettébb örülök. Rohanok, máris papírt, tollat ragadok, mert a listám,akiknek küldeni szeretnék, igencsak terjedelmes …Volt szerencsém és a viszontlátásra! (És bocsánat, mégsem volt elég az egyik kezem. de ez még nem mohóság, ugye?)

Megtekintések: 289

Szólj hozzá !

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Erdélyi magyarok a világban –nak.

Csatlakozzon a(z) Erdélyi magyarok a világban hálózathoz

Hozzászólt Szabó Sipos Ágota Május 12, 2013, 6:07pm

én is keresem a vágyak boltját.... hol találom?

 

Hozzászólt U.Marika Április 30, 2013, 2:50pm

Nem mohóság, nem bizony! :)

Hozzászólt Bartha Terike(szül.Gellér Terike Április 29, 2013, 10:16am

Köszönöm,Magdolna! Szívesen sorban állnék a bolt előtt,Veled és sokan másokkal ...

Hozzászólt Nagy Magdolna Április 28, 2013, 8:42pm

Tökéletes ez a pénz nélküli, érzelmekkel teli világ! Sokunk vágyait fogalmaztad meg, nagyon őszinte vallomás kerekedett a nem is elérhetetlen (egyelőre) lehetetlenségekből. 

Hogyan segíthetsz?

PayPal segítségével

adományozok itt

átutalással

Számlaszámunk:
10700488-66317874-51100005
(CIB Bank Zrt.)

nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Az adományozás adómentes.


Önkéntes munkával

Jelentkezz és írj az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címre!

© 2024   Created by erdelyimagyarok.com.   Működteti:

Bannerek  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek